Oval monitör önerisi

Tamam teşekkür ederim.

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27vq-27-165hz-1ms-hdmi-display-dvi-d-freesync-full-hd-curved-monitor-p-HBV00000P2Q99?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJİ&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.74.5 bu nasıl.

IPS olsa renk değerlerinden ve parlaklığından, birkaç incelemesinden anlanır da bir de VA panel olunca ghostıng testlerine bakmak lazım, etiketlediğim kişi bakabilir o monitöre.

Curved ekranda kararlısı mısınız? Baktığınız MSI genel olarak iyi bir monitör ama blacksmearing sorunu mevcut. VA panele göre çok üst düzey kontrast oranına sahip değil. Ben tavsiye etmiyorum. Şu resimdeki gibi bir akıcılık sunuyor. Karar sizin.

1611076253923.png

Oyun için asla tavsiye etmem.
Total gecikme değeri 17ms bu monitörün ve parlaklık CD değeri 250'nin bile altında.
Işık alan odada ekranı göreceğim diye kör olursunuz.
Kaynak buradadır.

1699699828904.png

Oyun için asla tavsiye etmem.
Total gecikme değeri 17ms bu monitörün ve parlaklık CD değeri 250'nin bile altında.
Işık alan odada ekranı göreceğim diye kör olursunuz.
Kaynak buradadır.

Eki Görüntüle 2010323

Hmm peki siz Curved monitör olarak ne önerirsiniz?

Hmm peki siz Curved monitör olarak ne önerirsiniz?

Oyun oynayanlar için Curved önerisi pek yapmıyorum. Ghosting için çok şikayet ettiklerinden o topa girmiyorum ama bu konuda baskın olduğun için eğer bütçen yetiyorsa MSI MAG 275CQRF-QD Monitör bunu öneririm.
Neden diye sorarsan güncel bir model, QD familyasına ait, kontrast oranı çok başarılı.

Oyun oynayanlar için Curved önerisi pek yapmıyorum. Ghosting için çok şikayet ettiklerinden o topa girmiyorum ama bu konuda baskın olduğun için eğer bütçen yetiyorsa MSI MAG 275CQRF-QD Monitör bunu öneririm.
Neden diye sorarsan güncel bir model, qd familyasına ait, kontrast oranı çok başarılı.

Peki Curved olamayan ne önerirsin çok oyun oynayan birisi değilim ama arada oynarım akıcı olsun görüntüler falan bir de büyük ekran olsun ne tavsiye edersin.

Peki Curved olamayan ne önerirsin çok oyun oynayan birisi değilim ama arada oynarım akıcı olsun görüntüler falan bir de büyük ekran olsun ne tavsiye edersin.

Şu sıralar listemizde MSI G274QPF-QD Monitör bu var.
Dell G2724D Monitör Dell var.
31 inç arıyorsan 2K'da beğenilen yine bir Dell var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı