Anakartı ayrı sattım. Alan kişi çalışıyor sorunsuz dedi.
İşlemciyi de ayrı sattım. Onu da alan kişi sorunsuz çalıştığını söyledi.
Birbirlerine yar olamadılar![]()
Bios'a nasıl girdiniz. Cihaz girmemize izin vermiyor.MSI X570 Gaming Plus'da aynı hatayı alıyordum. Bios'tan "USB Configurations"da "XHCI Hand Off"u kapattım. Fare ve Klavyenin takılı olduğu USB'leri değiştirdim. Şuan için hata mesajı gelmiyor... Bazı yabancı forumlarda "USB Legacy Support"u da kapatarak çözdüğünü söyleyen de olmuş...
Ben de uzay montajda hiçbir şey takılı değilken hatayı veriyor. Durum vahim :/Bilgisayarı bir süre fişten çektikten sonra açılıyor bilgisayar. Tekrar açtığımda Bios'a girebiliyorum. Açmadan önce fare ve klavye dışında ki tüm USB cihazları çıkarmayı unutmayın. Yine hata mesajı gelirse Fare ve Klavyenin USB yuvalarını değiştirerek tekrar deneyin. Forumlarda yazana göre bu hata en çok ön USB yuvalarından kaynaklı yaşanıyormuş. Anakart üzerinde ön USB yuvalarının bağlantısını çıkartıp tekrar cihazı açmayı da deneyebilirsiniz diğer işlemlerden sonuç alamazsanız.
Dün farklı bir anakartımda da durduk yere aynı sorun oluştu. Ev büyülü galibaAnakartın üzerindeki USB yuvalarında bir problem oldu herhalde ama sizden alan kişinin de hiç problem yaşamamış olması ilginç. Bazen gerçekten elektronik eşya şans işi oluyor. İyi markalarda olsa mantık sınırlarını zorlayan hatalar çıkartıyor.
Sizin evde statik elektrik birikmesi var galibaDün farklı bir anakartımda da durduk yere aynı sorun oluştu. Ev büyülü galiba![]()
Aynı olay umarım benim başıma da gelmez. Ben anakartı 2 kez garantiye yolladım bugün bir kağıda da uzun uzun yazdım yapmadan göndermişsiniz bu nasıl bir iş falan diye![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.