Çözüldü “Over current have been detected on your USB device" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dorukhanyargii

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba bugün H88M-P33 anakartıma DDR3 1609MHz Kingston bir RAM aldım ancak RAM Windows 10 işletim sisteminde akım keserken Windows 7'de stabil şekilde çalışıyordu RAM'de arıza olduğunu düşünerek bir yeni RAM daha aldım bu sefer de bilgisayar açıldı ancak ekrana görüntü gelmedi ben de konuyla alakalı araştırma yaparken jumperı almak için anakarttaki USB kablolarını çıkarttım bu sefer açmaya çalıştığımda.
“Over current have been detected on your USB device" hatası aldım akabinde bütün USB'leri söküp BIOS pilini çıkarttığımda bilgisayar normal bir şekilde çalıştı ancak F1-F2 seçimi yaptırıyor ama ben klavyeyi taktığımda over current have been detected on your USB device deyip kapanıyor ben bu girdaptan nasıl çıkarım? Gerçekten problemimin çözülmesine vesile olanlar maddi destek sağlamaya hazırım.

Tum USB'leri söküp sadece klavyeyi tek tek her portta deneyin açıp resetleyerek önemli nokta ise şu klavye hangi porta bağlıysa önceden onun haricindekilerde deneyin ön arka olmak şartıyla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı