Overclock değerlerim nasıl?

Uğurcan Mutlu

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
elektrik teknikeri,elektronik teknikeri
RAM
Ballistix 8GB x2 DDR4 2400MHZ CL16
Ekran kartı
asus rog strix gtx 980ti 6 gb
Anakart
asus x99 deluxe
İşlemci
i7 5820k 3.3ghz
4.9GHz de yapabiliyorum ama işlemci 80 derecelere çıktığı için düşürdüm şu anki değerler iyi mi tam yükte 10 dk testte 70 üstüne çıkmadı. 280mm sıvı soğutma kullanıyorum bir de bu şekilde bu sisteme hangi ekran kartı takabilirim GTX 980 Ti var aktif olarak vadesi doldu RTX 2080 Ti gibi bir kartı besler mi bu şekilde.

ss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
4.9GHz de yapabiliyorum ama işlemci 80 derecelere çıktığı için düşürdüm şu anki değerler iyi mi tam yükte 10 dk testte 70 üstüne çıkmadı. 280mm sıvı soğutma kullanıyorum bir de bu şekilde bu sisteme hangi ekran kartı takabilirim GTX 980 Ti var aktif olarak vadesi doldu RTX 2080 Ti gibi bir kartı besler mi bu şekilde.

Eki Görüntüle 1948010
Besler hocam ama darboğaz olabilir o da çok sıkıntı değil derseniz alın.

Haswell-e de RAM'i ve meshi clocklasan daha iyi.

Nasıl yapabilirim ben votaj vermeden çarpan artırıp ulaştım bu değerlere yapmam gereken bir şey varsa söyler misiniz bu arada RTX 2080'i taktım şu an bir sorun yok BF1 oynuyorum 2K da drop olsun donma kasma yaşamadım.

0 almadım hocam güvendiğim bir arkadaşımdan 2.el aldım fazla kullanılmadı 12bin e aldım kartı temiz diye yoksa 2.el ürünlere fazla güvenmiyorum. Daha 14 ay garantisi mevcut dedim neden olmasın :D

Kasamı değiştirmek istiyorum beyaz bir kasa önerin var mı ön taraftan hava alabilecek bir kasa.
Şu an nxtx S340 kullanıyorum ön kapak takılı değil hava alması için söktüm. 280mm 240mm sıvı soğutma sadece öne takılıyor veya kapak üstüne belirli ölçülerde delik açtırsam bana ne kadar faydası olur kapak metal bu arada.

Son düzenleme:
0 almadım hocam güvendiğim bir arkadaşımdan 2.el aldım fazla kullanılmadı 12bin e aldım kartı temiz diye yoksa 2.el ürünlere fazla güvenmiyorum. Daha 14 ay garantisi mevcut dedim neden olmasın :D

Kasamı değiştirmek istiyorum beyaz bir kasa önerin var mı ön taraftan hava alabilecek bir kasa.
Şu an nxtx S340 kullanıyorum ön kapak takılı değil hava alması için söktüm. 280mm 240mm sıvı soğutma sadece öne takılıyor veya kapak üstüne belirli ölçülerde delik açtırsam bana ne kadar faydası olur kapak metal bu arada.
Mantıklı olanı yapmışsınız hocam. 2. eli bende severim ama tabi garantili ürün bulabildiğim sürece :)

Kasa işlerinden pek anlamıyorum ne yazık ki o nedenle bu konuda yardımcı olamayacağım, isterseniz ayrı bir konu açarak bu kasa konusununda anlayan kişilerin önüne düşmesini sağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı