Overclock denemelerinizi anlatın

R7 240'a OC yapacaktım. Ama testte sıcaklık çok fazla olduğu için yapmaktan vazgeçtim.

hocam yani %100 cpu Bitcoin Mining gibi oluyor resmen. bu dediğiniz
E6500 işlemci ile, 100 derece sıcaklıkta 5-6 saat GTA 5 oynayan tanımıyorum .
Oynanmaz zaten yanar alttan alevler çıkar haha ben bu bilgisayarla bile 6 saat gta 5 oynasam duman kokusu gelir.
R7 240'a OC yapacaktım. Ama testte sıcaklık çok fazla olduğu için yapmaktan vazgeçtim.
çok ağır işler yapmıyosan ortalamanın üstü ve altı zaten
Ekran kartına nasıl OC yapılır diye rehber yazdım, oraya da bakabilirsiniz hocam
Ekran kartına O.c yapmak bence işlemciye o.c yapmak kadar zorlamıyor. mhz 135 memory clock 450 (1650 ti laptop için volt vermeden max değerler) voltaj verirseniz bi şekilde orasını bilmem.

O kadar küçümsemeyin bence, korkmadan OC yapsam hatta sıcaklıklara aldırış etmesem oyunlara ne kadar etki ettiğine dair konu da açarım
Hocam işlemcinin fiyatını bilmiyorum ama max 500tldir pek sorun değil bence ben olsam yakardım
Ben stok fan ile yaptım. Hala çalışıyor işlemci . Yani yanma gibi bir şey söz konusu değil .
Helal olsun kaç derece ki ortalama

Hocam işlemcinin fiyatını bilmiyorum ama Max 500TL'dir pek sorun değil bence ben olsam yakardım

Helal olsun kaç derece ki ortalama

Zaten yanlış bir şey yaptığınızda sistem kendini otomatik korumaya alıyor, meşhur mavi ekranı veriyor Sadece sıcaklıkları gözden geçirmek gerekli.

Keşke laptoplara o.c yapılsa..... sonuçta lisans sözleşmesini imzalamıyormuyuz yahu o.c yaparken EULA fln Mosfet konusunuda biliyorum zaten yapcaklarsa güzel soğutması olcak oda ayrıda.
Macun vesaire yenilemedim. Şu an için 70 derece. Ama zaten değiştireceğim. Q9550 falan geçeceğim. Gerek yok yani .
Helal olsun ne diyeyim
Zaten yanlış bir şey yaptığınızda sistem kendini otomatik korumaya alıyor, meşhur mavi ekranı veriyor Sadece sıcaklıkları gözden geçirmek gerekli.
Evet

Ekran kartı DDR3, çekirdek hızı 700 MHz ben bunu 1400 yaptım dayandı sorun yapmadı, bellek hızı 800 MHz bununda 7000 MHz yaptım kasadan bir alev çıkmaya başladı sonra mangal kokusu geldi ardından şalter attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…