Eren Karakılıç Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 238 3 Mayıs 2020 #1 CPU kullanımı 100 GPU 0-20-30 - Technopat Sosyal arkadaşlar sorunum şu konuda belirttiğim gibi overclock yapsam sorun düzelir diye umuyorum. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İki konuda da yardımcı olursanız sevinirim. HP Notebook - 15-db0001nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği cihaz bu. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
CPU kullanımı 100 GPU 0-20-30 - Technopat Sosyal arkadaşlar sorunum şu konuda belirttiğim gibi overclock yapsam sorun düzelir diye umuyorum. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İki konuda da yardımcı olursanız sevinirim. HP Notebook - 15-db0001nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği cihaz bu.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #2 Laptopların büyük bir kısmına OC yapılamaz. Bu da yapılamayan kategoride. Yüksek performans modunda kullanın cihazı. Artı 0 Eksi
Laptopların büyük bir kısmına OC yapılamaz. Bu da yapılamayan kategoride. Yüksek performans modunda kullanın cihazı.
TURBO01 Kilopat Katılım 20 Eylül 2017 Mesajlar 723 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik 3 Mayıs 2020 #3 Eren Karakılıç dedi: CPU kullanımı 100 GPU 0-20-30 - Technopat Sosyal arkadaşlar sorunum şu konuda belirttiğim gibi overclock yapsam sorun düzelir diye umuyorum. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İki konuda da yardımcı olursanız sevinirim. HP Notebook - 15-db0001nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği cihaz bu. Genişletmek için tıkla... Overclock masaüstü için soğutman iyiyse yapılacak bir eylemdir. Laptop a yapılsa bile aman dikkat. Artı 0 Eksi
Eren Karakılıç dedi: CPU kullanımı 100 GPU 0-20-30 - Technopat Sosyal arkadaşlar sorunum şu konuda belirttiğim gibi overclock yapsam sorun düzelir diye umuyorum. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İki konuda da yardımcı olursanız sevinirim. HP Notebook - 15-db0001nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği cihaz bu. Genişletmek için tıkla... Overclock masaüstü için soğutman iyiyse yapılacak bir eylemdir. Laptop a yapılsa bile aman dikkat.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #4 TURBO01 dedi: Overclock masaüstü için soğutman iyiyse yapılacak bir eylemdir. Laptopa yapılsa bile aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Yapılamaz hocam buna. Aman dikkat bile değil maalesef. Artı 0 Eksi
TURBO01 dedi: Overclock masaüstü için soğutman iyiyse yapılacak bir eylemdir. Laptopa yapılsa bile aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Yapılamaz hocam buna. Aman dikkat bile değil maalesef.
TURBO01 Kilopat Katılım 20 Eylül 2017 Mesajlar 723 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik 3 Mayıs 2020 #5 HABAR dedi: Yapılamaz hocam buna. Aman dikkat bile değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Doğrudur aksini iddaa etmiyorum. Genel olarak diğer Laptoplar için de geçerli demem. Masaüstü nde iyiyim zaten, laptop a verecek çok cevabım yok. Laptop a yapılsa bile çok anlamsız bir şey. Artı 0 Eksi
HABAR dedi: Yapılamaz hocam buna. Aman dikkat bile değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Doğrudur aksini iddaa etmiyorum. Genel olarak diğer Laptoplar için de geçerli demem. Masaüstü nde iyiyim zaten, laptop a verecek çok cevabım yok. Laptop a yapılsa bile çok anlamsız bir şey.