Overclock Nedir? Zararlı Mıdır? Nasıl Yapılır?

Monitöre yapılabildiğini ilk defa duydum. MAG274QRF'ye yapabilir miyim? Neye katkı sağlıyor?

Monitöre yapılabildiğini ilk defa duydum. MAG274QRF'ye yapabilir miyim? Neye katkı sağlıyor?
Hz artıyor ama çok tehlikeli kapasitesinden 1Hz bile fazla yaparsan monitörden olursun.

Hocam bir de konuya hakim olanlar için birkaç püf noktası veya daha teknik ince ayar ekleyebilirseniz sevinirim.
Onu sonra teker teker parçalar için rehberler yapacağım.

Ekran kartı Modlama rehberi yapsanız güzel olur aslında Çok fazla Türkçe Rehber/Bilgi yok Kart modlama hakkında

Ekran kartı Modlama rehberi yapsanız güzel olur aslında Çok fazla Türkçe Rehber/Bilgi yok Kart modlama hakkında
Kart modlama derken özel soğutma falan diyorsanız o beni aşar

Kart modlama derken özel soğutma falan diyorsanız o beni aşar
Demek istediğim şey bu. Aliexpress'ten ucuza ekran kartı sıvı soğutma sistemide iyi olur tabiki

Hocam bende onu yapacak kadar para yok Onlar için bir sürü şey gerekiyor.

Yapma. Hiçbir artısı yok. Panel çok daha fazla ısınıyor monitörün ömründen gidiyor. Benim monitörüm meslaa 144 Hz. Ama kendi overclock özelliği ile 165'e cıkıyor. Onu yapınca bile panel çok ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…