EmiRKaaN0809 Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #21 UluErdem25 dedi: Hocam bugün meşgulüm ancak yarına kadar yapamazsan Sam03#1996 Genişletmek için tıkla... Hocam Teşekkürler Yapamazsam Ulaşacağım
UluErdem25 dedi: Hocam bugün meşgulüm ancak yarına kadar yapamazsan Sam03#1996 Genişletmek için tıkla... Hocam Teşekkürler Yapamazsam Ulaşacağım
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 4 Ekim 2021 #22 EmiRKaaN0809 dedi: evet Zaten bunun için buraya yazıyorum öğrenmek için? Hocam biri Discord'dan ekleyip bana yol gösterebilir mi istenen programları yükledim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu forumdan format atmayı öğretmek gibi birşey değil. Çok riskli. O yüzden uyardım.
EmiRKaaN0809 dedi: evet Zaten bunun için buraya yazıyorum öğrenmek için? Hocam biri Discord'dan ekleyip bana yol gösterebilir mi istenen programları yükledim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu forumdan format atmayı öğretmek gibi birşey değil. Çok riskli. O yüzden uyardım.
EmiRKaaN0809 Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #23 Silinen üye dedi: Hocam bu forumdan format atmayı öğretmek gibi bir şey değil. Çok riskli. O yüzden uyardım. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu hepinize teşekkürler Core değerini %15 yapmam yeterli oldu sıcaklık değerleri ve stres testide gayet iyi sonuçlandı.
Silinen üye dedi: Hocam bu forumdan format atmayı öğretmek gibi bir şey değil. Çok riskli. O yüzden uyardım. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu hepinize teşekkürler Core değerini %15 yapmam yeterli oldu sıcaklık değerleri ve stres testide gayet iyi sonuçlandı.