P Precagan Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 9 7 Ekim 2020 #1 Evet R7 200 Series ekran kartına ASUS Tweak 2 uygulamasıyla overclock yaptım (kendi overclock modunda) ve bilgisayarım PUBG Lite kaldırıyorken artık giriş bölümünü bile kaldırmıyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2020
Evet R7 200 Series ekran kartına ASUS Tweak 2 uygulamasıyla overclock yaptım (kendi overclock modunda) ve bilgisayarım PUBG Lite kaldırıyorken artık giriş bölümünü bile kaldırmıyor, ne yapmalıyım?
Çözüm Bora Dere 8 Ekim 2020 Düzelir. BIOS'tan bir ayar yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla, sadece Windows'tan. Dolayısıyla düzelecektir.
Düzelir. BIOS'tan bir ayar yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla, sadece Windows'tan. Dolayısıyla düzelecektir.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 7 Ekim 2020 #2 OC'u geri almalısınız tabii ki. Ayarları sıfırlayın, illaki yapmak isterseniz de OC sonrası stabiliteyi kontrol etmek için OCCT ile test yapın. Artı 0 Eksi
OC'u geri almalısınız tabii ki. Ayarları sıfırlayın, illaki yapmak isterseniz de OC sonrası stabiliteyi kontrol etmek için OCCT ile test yapın.
Hüzeyfe Daymaz Kilopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 583 Çözümler 8 Yer 36°- 42°K 26°- 45°D 7 Ekim 2020 #3 Varsayılan ayarlara geri döndürüp bir de öyle deneyin isterseniz. Zira R7 serisi kartlar, çokta overclock dostu değiller diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Varsayılan ayarlara geri döndürüp bir de öyle deneyin isterseniz. Zira R7 serisi kartlar, çokta overclock dostu değiller diye biliyorum.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 7 Ekim 2020 #4 Tüm ayarları normal ayara dönüştürün. Her ayarladığınızı. Eğer ekran kartı ısınıyorsa ekran kartı frekans düşür. Artı 0 Eksi
Tüm ayarları normal ayara dönüştürün. Her ayarladığınızı. Eğer ekran kartı ısınıyorsa ekran kartı frekans düşür.
KS KS P Precagan Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 9 8 Ekim 2020 #5 Hüzeyfe Daymaz dedi: Varsayılan ayarlara geri döndürüp bir de öyle deneyin isterseniz. Zira R7 serisi kartlar, çokta overclock dostu değiller diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Problem zaten benim nasıl geri çevrilceğini bilmemem. Youtube alakalı hiç video yok. Artı 0 Eksi
Hüzeyfe Daymaz dedi: Varsayılan ayarlara geri döndürüp bir de öyle deneyin isterseniz. Zira R7 serisi kartlar, çokta overclock dostu değiller diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Problem zaten benim nasıl geri çevrilceğini bilmemem. Youtube alakalı hiç video yok.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 8 Ekim 2020 #6 My Profile'a girip ayarı default yapmayı veya her şeyi +0 yapmayı deneyin. Olmazsa ayarlar sekmesine girip ekran görüntüsü paylaşın. Artı 0 Eksi
My Profile'a girip ayarı default yapmayı veya her şeyi +0 yapmayı deneyin. Olmazsa ayarlar sekmesine girip ekran görüntüsü paylaşın.
KS KS P Precagan Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 9 8 Ekim 2020 #7 Bora Dere dedi: My Profile'a girip ayarı default yapmayı veya her şeyi +0 yapmayı deneyin. Olmazsa ayarlar sekmesine girip ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı formatlarsan düzelirmi? Çünkü yazı fontu değişti ve geri döndüremedim. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: My Profile'a girip ayarı default yapmayı veya her şeyi +0 yapmayı deneyin. Olmazsa ayarlar sekmesine girip ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı formatlarsan düzelirmi? Çünkü yazı fontu değişti ve geri döndüremedim.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 8 Ekim 2020 #8 Düzelir. BIOS'tan bir ayar yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla, sadece Windows'tan. Dolayısıyla düzelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Düzelir. BIOS'tan bir ayar yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla, sadece Windows'tan. Dolayısıyla düzelecektir.
KS KS P Precagan Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 9 8 Ekim 2020 #9 Bora Dere dedi: Düzelir. BIOS'tan bir ayar yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla, sadece Windows'tan. Dolayısıyla düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Çok çok çok teşekkür ederim. Sorun Çözüldu. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Düzelir. BIOS'tan bir ayar yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla, sadece Windows'tan. Dolayısıyla düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Çok çok çok teşekkür ederim. Sorun Çözüldu.