EreNCyLN41 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #11 Eryndaer dedi: Overclocklu kullandığınız sırada ekran kartına zarar gelmiş olabilir. Overclocklu kullanırken sıcaklıklara baktınızmı? Genişletmek için tıkla... hayır bakamadım
Eryndaer dedi: Overclocklu kullandığınız sırada ekran kartına zarar gelmiş olabilir. Overclocklu kullanırken sıcaklıklara baktınızmı? Genişletmek için tıkla... hayır bakamadım
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Aralık 2020 #12 Hocam bende aynısı OC yaptım ama FPS artışı olmadı sıcaklık gayet normal overocklu kullanırken.
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #13 EreNCyLN41 dedi: Hayır bakamadım. Genişletmek için tıkla... O sırada çok ısındıysa ekran kartına zarar vermişsiniz büyük ihtimal. DDU ile sürücü kaldırıp yeniden yükleyin diyecektim fakat eski konulardan baktım yapmışsınız.. Son çare olarak bilgisayara format atın ve BIOS'u sıfırlayın derim.
EreNCyLN41 dedi: Hayır bakamadım. Genişletmek için tıkla... O sırada çok ısındıysa ekran kartına zarar vermişsiniz büyük ihtimal. DDU ile sürücü kaldırıp yeniden yükleyin diyecektim fakat eski konulardan baktım yapmışsınız.. Son çare olarak bilgisayara format atın ve BIOS'u sıfırlayın derim.