Overclock'ta riskler nelerdir?

yav00

Hectopat
Daha fazla  
Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat
1-) Buradaki PC'yi yarin toplamayı düşünüyorum. O.C. yapınca bu sistemde risk nedir?
2-)Bu sisteme O.C. yapılmasını önerir misiniz?
3-)İlk defa toplama PC alacağım, Vatan'a monte ettireceğim. Herhangi bir sorun çıkar mı?
4-)Vatan'a monte ettirince Windows kurulumu yapıyorlar mı?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. ☺️

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Windows'u kurmaz. Sorun cıkarsa karşılarlar diye düşünüyorum. OC 4.2GHz'da yaparsanız sıkıntı yaşatmaz tahminen. Riskleri ise rahmetli olabilir işlemci. :D

Vatan Windows'u kurmaz. Sorun cıkarsa karşılarlar diye düşünüyorum. OC 4.2GHz'da yaparsanız sıkıntı yaşatmaz tahminen. Riskleri ise rahmetli olabilir işlemci. :D
Yani Vatan mı karşılar? Bir de O.C.'u Vatan'a yaptırabilir miyim?

• Bilinçsizce yaparsanız, işlemciye zarar verirsiniz. Bunu Vatan da, garanti de karşılamaz.
  • Öneririm.
  • Bu şubeye bağlı bir durum. Çok memnun olan da var, memnun olmayan da. Benim önerim TP'nin rehberleri.
  • Windows'u satın alırsanız yapıyorlar.

Vatan O.C. yapmaz diye düşünüyorum. O.C. işleminde ise yavaş yavaş arttırarak yaparsan bir sorun olmaz. Ama her seferinde Prime 95 ile test etmende fayda var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı