Overran stack buffer mavi ekran hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Wi-Fi adaptörünüzün donanım kimliklerini paylaşın. Malwarebytes'ı şimdilik kaldırın. Windows güncelleştirmelerini yapın.

Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Ayrıca sistem bileşenlerinizi belirtin.

Wi-Fi adaptörünüzün donanım kimliklerini paylaşın. Malwarebytes'ı şimdilik kaldırın. Windows güncelleştirmelerini yapın.

Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Ayrıca sistem bileşenlerinizi belirtin.
Wi-Fi adaptörü donanım kimlikleri

PCI\VEN_168C&DEV_0032&SUBSYS_2C971A3B&REV_01
PCI\VEN_168C&DEV_0032&SUBSYS_2C971A3B
PCI\VEN_168C&DEV_0032&CC_028000
PCI\VEN_168C&DEV_0032&CC_0280

Laptopumda Nvidia ve Intel ekran kartları mevcut. İkisini de mi kaldırıp güncellemek gerek? Ayrıca sistem bileşenleri derken tam olarak neyleri belirtmem gerekiyor?
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
16 GB DDR3 RAM
Nvidia GeForce GT 650 M
Intel HD Graphics 4000

Aşağıya direkt olarak CPU-Z raporu bıraktım, umarım bu yardımcı olur.

Dosya Ekleri

• CPU-Z.txt
    66,4 KB · Görüntüleme: 34
Bunu kurun, Wi-Fi adaptörünüzün sürücüsü.

DDU işlemini iki grafik birimi için de yapın, evet. Hangisine önce yapmanız gerektiği rehberde yazıyor. Ayrıca minidump dosyanızda Windows sürümü eski görünüyordu, CPU-Z'de ise 20H2 olarak görünüyor. Sonradan mı güncellediniz?
Son hatayı almadan önce 20H2 önizleme güncellemesi gelmişti ve yapmıştım. Şimdi ise "2020-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 20H2 12 Toplu Güncelleştirmesi (KB4592438)" bu geldi bunu yapacağım birazdan.
Bunu kurun, Wi-Fi adaptörünüzün sürücüsü.

DDU işlemini iki grafik birimi için de yapın, evet. Hangisine önce yapmanız gerektiği rehberde yazıyor. Ayrıca minidump dosyanızda Windows sürümü eski görünüyordu, CPU-Z'de ise 20H2 olarak görünüyor. Sonradan mı güncellediniz?
Dediğiniz her şeyi yaptım ve bugün hiç hata ile karşılaşmadım. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Soruna çözüldü demek için oldukça erken. 1-2 gün daha kullanın sistemi, sorun çözülmüşse veya devam ederse geri dönüşünüzü bekliyorum.

Rica ederim. Soruna çözüldü demek için oldukça erken. 1-2 gün daha kullanın sistemi, sorun çözülmüşse veya devam ederse geri dönüşünüzü bekliyorum.
Merhaba, iyi günler öncelikle. Dediklerinizi yaptıktan sonra şimdiye kadar hiçbir hata ile karşılaşmadım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, bu başıma büyük bir bela olmuştu.
@Bora Dere biraz önce tekrardan hata aldım, bakabilir misin ?

İşletim sisteminizin sürümü hala 2004 olarak görünüyor, güncellememiş miydiniz?

Şuradan çipset sürücünüzü güncelleyin. Belleklere test yapın.

Soruna USB ile takılan bir aygıt da sebep oluyor olabilir. USB HDD falan mı taktınız?

Soruna USB ile takılan bir aygıt da sebep oluyor olabilir. USB HDD falan mı taktınız?
Güncellemiştim, bir günlüğüne SD kart takmıştım sonrasında çıkardım. Onun haricinde bir şey kullanmadım. Verdiğiniz araçlar ile işlemleri bugün gerçekleştirip geri dönüş yapacağım, teşekkür ederim.

Testi bugün yaptım ve sonucu ise aşağıya bırakıyorum, teşekkürler.
Güncellemiştim, bir günlüğüne SD kart takmıştım sonrasında çıkardım. Onun haricinde bir şey kullanmadım. Verdiğiniz araçlar ile işlemleri bugün gerçekleştirip geri dönüş yapacağım, teşekkür ederim.

Testi bugün yaptım ve sonucu ise aşağıya bırakıyorum, teşekkürler.

Yüklenmemiş, ben direkt olarak siteye yüklemiştim buyurun.

Son düzenleme:
Mesajları arka arkaya yazdığınız için bildirim gelmemiş. Fakat sanıyorum bir konu açıp sorunu çözmüşsünüz, bu konuyu da kilitliyorum o halde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı