Overwatch 1 nereden alınır?

Batın_Gürbüz

Hectopat
Öncelikle merhaba ben Overwatch 1 almak istiyorum ama Battle net beni Overwatch 2 watchpoint pack almaya yönlendiriyor yardımcı olur musunuz?
Overwatch 2 watchpoint aldığımda Overwatch 1 hesabıma otomatik olarak geliyor mu acaba?

Öncelikle merhaba ben Overwatch 1 almak istiyorum ama Battle net beni Overwatch 2 watchpoint pack almaya yönlendiriyor yardımcı olur musunuz?
Overwatch 2 watchpoint aldığımda Overwatch 1 hesabıma otomatik olarak geliyor mu acaba?

Hocam galiba Overwatch 1 bedava olacak (emin değilim) biraz bekleyin bence.

Watchpoint paketi içinde Overwatch Legendary Edition lisansı da dahil. Yani alırsanız 1. oyuna da sahip oluyorsunuz. Biraz daha beklerim diyorsanız 4 Ekim'de oyun oynaması ücretsiz oluyor. Watchpoint paketinde ekstradan 2. oyunda gelecek Battle Pass için 2000 sanal para veriyor, bu parayla her sezon 1000 para olmak üzere toplam 2 sezonluk Battle Pass'i açabiliyorsunuz bir de 2 tane legendary skin veriyor. Karar sizin, Battle Pass ve skin benim için önemli değil ben oyunun çıkmasını beklerim diyorsanız 4 Ekim'de ücretsiz oynayabilirsiniz dediğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı