Overwatch 2 Kasıyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-10-11 at 7.26.26 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-11 at 7.26.26 PM.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 228
Ne kadara mal olur.
Laptop Ram fiyatlarına hakim değilim sanırım laptop kullanıyorsunuz. Kullanımlarınızı atın derken MSI Afterburner kurup oyun oynarkenki CPU ve GPU kullanımlarınıza bakarak cevap verebiliriz. Bu ss'i oyundayken aldıysanız RAM eklemeniz gerekebilir çünkü neredeyse ful ve bu sıkıntı yaratabilir, donma ani dropların sebebi bu olabilir.

Arka planda uygulamalar açıkken kasıyorsa sebebi bu olabilir. Bazen kasıyor bazen kasmıyorsa büyük ihtimal sebebi ram eksikliğidir. CPU-Z adlı programı kurarak ram model ve frekans değerlerini öğrenebilir eğer ram slotunuz varsa boşta yenisini takabilirsiniz.

Son düzenleme:
Laptop RAM fiyatlarına hakim değilim sanırım laptop kullanıyorsunuz. Kullanımlarınızı atın derken MSI Afterburner kurup oyun oynarkenki CPU ve GPU kullanımlarınıza bakarak cevap verebiliriz. Bu SS'i oyundayken aldıysanız RAM eklemeniz gerekebilir çünkü neredeyse ful ve bu sıkıntı yaratabilir, donma ani dropların sebebi bu olabilir.

Arka planda uygulamalar açıkken kasıyorsa sebebi bu olabilir. Bazen kasıyor bazen kasmıyorsa büyük ihtimal sebebi RAM eksikliğidir. CPU-Z adlı programı kurarak RAM model ve frekans değerlerini öğrenebilir eğer RAM slotunuz varsa boşta yenisini takabilirsiniz.

Overwatch 2'nin minimum sistem gereksinimlerinde 6 GB var RAM ile kaynaklı olması biraz saçma burada blizzarda güven olmuyor dediğiniz gibi 2 slot var 4 4 8 GB RAM'im yakın zamanda 4 GB olan RAM'ı çıkartıp 8 GB takıp 12 yapmayı düşünüyorum laptop kullanılıyorum.

Laptop RAM fiyatlarına hakim değilim sanırım laptop kullanıyorsunuz. Kullanımlarınızı atın derken MSI Afterburner kurup oyun oynarkenki CPU ve GPU kullanımlarınıza bakarak cevap verebiliriz. Bu SS'i oyundayken aldıysanız RAM eklemeniz gerekebilir çünkü neredeyse ful ve bu sıkıntı yaratabilir, donma ani dropların sebebi bu olabilir.

Arka planda uygulamalar açıkken kasıyorsa sebebi bu olabilir. Bazen kasıyor bazen kasmıyorsa büyük ihtimal sebebi RAM eksikliğidir. CPU-Z adlı programı kurarak RAM model ve frekans değerlerini öğrenebilir eğer RAM slotunuz varsa boşta yenisini takabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya baktığınızda 6 GB GTX 650 i3 2.nesil bir sistemle 100 FPS ortalama alıyor :D

Son düzenleme:
Overwatch 2'nin minimum sistem gereksinimlerinde 6 GB var RAM ile kaynaklı olması biraz saçma burada blizzarda güven olmuyor dediğiniz gibi 2 slot var 4 4 8 GB RAM'im yakın zamanda 4 GB olan RAM'ı çıkartıp 8 GB takıp 12 yapmayı düşünüyorum laptop kullanılıyorum.
Arka planda Discord, Chrome açık olunca ram kullanımı dağıldığı için sıkıntı yaratıyordur. Uygulamaları kapatıp deneyin bir de kasma var mı.

Arka planda Discord, Chrome açık olunca RAM kullanımı dağıldığı için sıkıntı yaratıyordur. Uygulamaları kapatıp deneyin bir de kasma var mı?

Uygulamaların hiçbirisi açık değil Discord veya chromu açsam Allah bilir ne olur bu arada çift slot 8 GB RAM MX330 ekran kartı i5 1035G1 işlemci kullanıyorum belirtmeyi unutmuşum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı