60 TL'ye devrediyorum accountumu ilgileniyorsan.Nerde 75 TL? Ben de alayım.![]()
Yok hocam sağolun.60 tl ye devrediyorum accountumu ilgileniyorsan
Güncellemeden kastın nedir? Sürekli olarak bakım var oradan bir güncelleme sürekliliği var bir ikincisi yeni karakter güncellemeleri sık olmasa da oyuna yeni karakterler geliyor ve tabi ki etkinlik güncellemeleri bu olmazsa olmazdır. 30 milyon kopya satmış bir oyundan bahsediyoruz şirketin kendisine milyar dolarlar kazandırmış ve kazandırmaya devam ediyor. Warcraft'a bile halen güncelleme gelirken 2 sene sonra güncelleme desteğini çekmezler.Kesilir büyük ihtimal kaç sene oyunu güncelleyecekler sanıyorsun ?
Çok uzun yıllar güncel kalacaktır merakın olmasın.Kesilir büyük ihtimal kaç sene oyunu güncelleyecekler sanıyorsun ?
Güncellemeden kastın nedir? Sürekli olarak bakım var oradan bir güncelleme sürekliliği var bir ikincisi yeni karakter güncellemeleri sık olmasa da oyuna yeni karakterler geliyor ve tabi ki etkinlik güncellemeleri bu olmazsa olmazdır. 30 milyon kopya satmış bir oyundan bahsediyoruz şirketin kendisine milyar dolarlar kazandırmış ve kazandırmaya devam ediyor. Warcraft'a bile halen güncelleme gelirken 2 sene sonra güncelleme desteğini çekmezler.
Çok uzun yıllar güncel kalacaktır merakın olmasın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.