Overwatch Alınır Mı?

116816

Kilopat
Merhabalar elimde 100 TL var. Ben bu parayı Steam yaz indirimi için biriktirdim ama benim için beklenmedik bir indirim oldu ve Overwatch indirime girdi. Steam yaz indiriminde PUBG ve bazı oyunlar alacaktım. Şu an çok kararsız kaldım.

Overwatch almaya değmez git team fortress oyna hem ücretsiz oyun hemde overwatchı fazla aratmaz (PUBG candır)

Eğer PUBG ve Overwatch arasında kaldıysan PUBG al derim.

Ben aldım, zevkli oyun ama formattan sonra hala daha yüklemedim. Giresim gelmedi.

Yeni oyuncu var ama, senin seviyende kişiler ile eşleşiyorsun. Ben sıkıntı çok yaşamadım. 200 küsür levellik arkadaşımla giriyorum genelde, o zaman o levelde kişiler geliyor ve sıkıntı oluyor biraz ama FPS oynadıysan önce, altından kalkarsın.

PUBG almanızı tavsiye ederim. Aşırı zevkli bir oyun. Overwatch biraz zor bir oyun. Zevk alacağınızı sanmıyorum. Herkes gelişmiş durumda oyunda. Neredeyse kötü oyuncu bulamazsın. PUBG'da daha fazla seçenek var. Alan geniş. Yapabileceğin bir sürü şeyler var. Overwatch'da alan dar. Yapabileceğin şeyler kısıtlı. Bu yüzden PUBG.

Overwatch indirime girer girmez aldım. Oyunda herkes gelişti diyorlar da bunun oyuna alışmak dışında hiçbir artısı yok. İyi silah, iyi zırh alıp düşük seviyedekileri ezmek gibi bir durum yok oyunda. Ki aşağı yukarı aynı seviyede oyuncularla eşleştiriliyorsunuz. Ben Overwatch derim ama ikisi çok farklı oyunlar. Hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…