Overwatch Alınır Mı?

Overwatch değilde Paladinsi tavsiye edebilirim ücretsiz ve türü aynı gerçektende kaliteli bir oyun öyle uyduruk bir çakma değil çakma demişken oyunun yapımına Overwatchtan önce başlandı diye biliyorum
yani çakma değil yinede oyunu ezmeye çalışanlar var yok öyle yok böyle ben steamdan season pass dlcsini aldım yanlış hatırlamıyorsam 30 tl civarında bir şeydi ve oyuna neredeyse her 3 haftada bir falan yeni hero(karakter) ekleniyor ben tavsiye ederim optimizasyon sorunuda yok

30 Milyon kopya satıp 1.5 milyar dolardan fazla gelir elde eden oyunu gömmeyelim isterseniz. PUBG, Overwatch'la karşılaştırılamaz bile, kötü oyun olduğundan değil tarzlarıda farklı ama yerinizde olsam Overwatch alırım ki ben zaten oyuncusuyum. Arkadaş çevresi yaparsanız müthiş eğlenceli bir oyun. Rank sistemi berbat diyenler varda kime göre neye göre berbat? İyi bir partiyle güzel derecelere çıkılabilir, çok zevkli ve güzel maçlar yapabilirsiniz. (Herkes iyi ve tecrübeli oyuncu oldu yorumunu da gördüm ki öyle bir şey söz konusu değil.)

Son düzenleme:
Ben de bir Overwatch oyuncusuyum, rank sistemi berbat felan değil. PUBG ve Overwatch'ın alanları çok farklı. Hangisi cana yakın geliyorsa onu tercih edebilirsiniz. Karşılaştıralabilecek oyunlar değil zaten.

@Focus1607 Bildiğim kadarıyla Overwatch daha önce başlandı. Ancak Paladins daha önce çıktı. Grafiktir vs. uğraşılacak pek bir şey olmadığı için hızlı çıkartıp Overwatch oyununu çakma gibi gösterme çabasına girdiler.

Overwatch parasına değer, TF2 oynadıysan benzerlikleri hemen hissedersin ama yeteneklerin işe karışmasıyla birlikte daha aktif ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor.
PUBG hiç oynamadım, nasıl bir oyun bilmiyorum ama bana klasik bir hungargames benzeri bir oyun gibi geldi bana. Neden şuan bu kadar popüler anlamadım, bir sürü örneğini gördüm 50 saatten fazla oynarsan genelde tüm hevesin yok oluyor.

Herşey sana kalmış Overwatch'taki indirim bitti yanılmıyorsam, ikisi ayrı mantıktaki ayrı oyunlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı