~Azure~ Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar oyuna sinirlenip klavyeye vurdum ve böyle bir sorun ile karşılaştım, bunun hangi tuş kombinasyonuyla geçeceği konusunda fikri olan varsa yazsın lütfen... Ana menüde yok fakat oyun içerisinde var, silip yeniden yüklersem geçer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2018
Arkadaşlar oyuna sinirlenip klavyeye vurdum ve böyle bir sorun ile karşılaştım, bunun hangi tuş kombinasyonuyla geçeceği konusunda fikri olan varsa yazsın lütfen... Ana menüde yok fakat oyun içerisinde var, silip yeniden yüklersem geçer mi?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 20 Haziran 2018 #2 Ctrl+Shift+N tuşuna basarak kapatıldığı yazıyor. Lütfen deneyip çalışıp çalışmadığını bildirin. Artı 0 Eksi
KS KS ~Azure~ Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #3 İşe yaradı.vallahi şu sosyal olmasa napacağız teşekkürler bende ranked atamayacağım diye üzülüyordum sezon bitiyor malum. Artı 0 Eksi
İşe yaradı.vallahi şu sosyal olmasa napacağız teşekkürler bende ranked atamayacağım diye üzülüyordum sezon bitiyor malum.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 20 Haziran 2018 #4 Ayriyeten FPS ve Latency değerini görmek için Ctrl+Shift+R tuşlarına basabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS ~Azure~ Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #5 ~Azure~ dedi: Evet haklısınız.Teşekkürler vallahi şu sosyal olmasa napacağız çok teşekkürler bende ranked atamayacağım diye üzülüyordum sezon bitiyor malum. Genişletmek için tıkla... 26318 dedi: Ayriyeten FPS ve Latency değerini görmek için Ctrl+Shift+R tuşlarına basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler.Lakin bu adamlar bu grafikleri neden bu kadar büyük yapmış hala anlamadım?! Artı 0 Eksi
~Azure~ dedi: Evet haklısınız.Teşekkürler vallahi şu sosyal olmasa napacağız çok teşekkürler bende ranked atamayacağım diye üzülüyordum sezon bitiyor malum. Genişletmek için tıkla... 26318 dedi: Ayriyeten FPS ve Latency değerini görmek için Ctrl+Shift+R tuşlarına basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler.Lakin bu adamlar bu grafikleri neden bu kadar büyük yapmış hala anlamadım?!