Overwatch hâlâ alınır mı?

Vallahi 2 ay önce bedava oldu aldım hem de özel bir Edition'dı. Overwatch 2 çıkınca da bedavaya gelecekmiş bana arkadaşlarıma adım adım anlattım falan dolandırıcı falan sandılar scam dediler çatır çatır oynuyorum halen.

Overwatch 2 diye yeni bir oyun çıkmayacak. Var olan Overwatch sahiplerine güncelleme gelecek ve oyun komple Overwatch 2 olacak. Harici bir oyun olarak satılmayacak.

Yanlış bilgi. Overwatch 2 yeni bir oyun olarak çıkacak. Overwatch sahiplerine güncelleme gelecek, iki oyunda aynı şeylere sahip olacak, Overwatch 1 ile Overwatch 2 arasındaki tek fark PvE modu zaten. PvE moduna vb. erişmek isteyen kişiler 2. oyunu satın almak zorunda. Overwatch 1 ve Overwatch 2 oyuncuları beraber oynayabilir.

Yanlış bilgi. Overwatch 2 yeni bir oyun olarak çıkacak. Overwatch sahiplerine güncelleme gelecek, iki oyunda aynı şeylere sahip olacak, Overwatch 1 ile Overwatch 2 arasındaki tek fark PvE modu zaten. PvE moduna vb. erişmek isteyen kişiler 2. oyunu satın almak zorunda. Overwatch 1 ve Overwatch 2 oyuncuları beraber oynayabilir.
PVE modu oyunun içinde DLC olarak satılacak. İsteyen alabilecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı