Overwatch mı Marvel Rivals mı?

Ya bende arada oynamalık bakıyorum. Deadlock ilk çıktığı zaman oynamıştım da sonra ekip salmıştı bir sıkıntıdan dolayı. Deadlock bile başlayabilirim. Oyunun tarzı güzel gibiydi. Hem baya güncelleme de alıyor hem türü de ilk.

Bende de öyle olacak gibi ya sanki.
Deadlock'u beta da oynamak istemedim. Oyun çıktığında taze bir deneyim istiyorum. Yani online oyun atmak bizim de hakkımız. Hikayeli oyunları seviyorum ama sosyalleşme olsun diye online oyun oynamak iyi geliyor. Bugün ya da dün tekrar lolü açtığımı gördüm anında kapatıp yürüyüşe çıktım. Daha iyi oldu. :D

Deadlock'u beta da oynamak istemedim. Oyun çıktığında taze bir deneyim istiyorum. Yani online oyun atmak bizim de hakkımız. Hikayeli oyunları seviyorum ama sosyalleşme olsun diye online oyun oynamak iyi geliyor. Bugün ya da dün tekrar lolü açtığımı gördüm anında kapatıp yürüyüşe çıktım. Daha iyi oldu. :D
Moba oyunları oynanılmaz ya. LoL ayrı Dota 2 apayrı bir cehennem. Eğlencesine oynasan hem kötü değil yarım kafalı gibi oynayan ama o yüzden de küfür edenlerle dolu baya. Bu arada "online" derken Deadlock zaten şuan da yine online sunucuları açık. Yani belirli süre açılıp kapanıyordu da Türkiye saati ile yine uygun bir saatte açılıyordu hatta o kaldırılmış olup devamlı oynanıyor da olabilir eğer bu durumdan bahsettiysen.

CS ile büyümüş olsam da yani CS2'e pek ısınamadım. Sanırım bomba kurmalı, ölünce sonraki turu beklediğimiz oyunlar istemiyorum. Birde silah çeşitliliği değil de Şöyle Hero Shooter istiyorum. Değişik kahramanlar olsun. Hepsinin kendine özgü silahı ve yetenekleri olsun. Değişik oyun modları olsun. Birde PVE içerikleri de olsun arada gidip bir şeylere karşı savaşalım.

Eskiden Rakion ve S4 Legue gibi efsaneler vardı. s4 legue'nin hızlı oynanışı, tarzına göre silah seçmen ne kadar da güzeldi. Birde Chaser modu vardı. Dead Daylight gibi bir oyun moduydu ona karşı hayatta kalmaya çalışıyorduk. Tek kusuru oyunun paytowin olmasıydı.

Crossfire da mutant modu da vardı mesela :) En basiti de Wolf Team.

LoL'de eski oyun 2009'da çıktı ama günlük 5 milyon oyuncusu varmış. Bu saydığım oyunlar sanırım paytowin oldukları için kaybetti. Yaşayamadı.

CS ile büyümüş olsam da yani CS2'e pek ısınamadım. Sanırım bomba kurmalı, ölünce sonraki turu beklediğimiz oyunlar istemiyorum. Birde silah çeşitliliği değil de Şöyle Hero Shooter istiyorum. Değişik kahramanlar olsun. Hepsinin kendine özgü silahı ve yetenekleri olsun. Değişik oyun modları olsun. Birde PVE içerikleri de olsun arada gidip bir şeylere karşı savaşalım.

Eskiden Rakion ve S4 Legue gibi efsaneler vardı. s4 legue'nin hızlı oynanışı, tarzına göre silah seçmen ne kadar da güzeldi. Birde Chaser modu vardı. Dead Daylight gibi bir oyun moduydu ona karşı hayatta kalmaya çalışıyorduk. Tek kusuru oyunun paytowin olmasıydı.

Crossfire da mutant modu da vardı mesela :) En basiti de Wolf Team.
O kadar eski oyuncu değilim ya bende :( Ama zamanında CS 1.6'da Wolf Team sunucusunda oynamıştım veya direkt Wolf Team'ın kendisi de olabilir ya o zamanlar direkt ilkokul son bile olabilirim. Eskiler her zaman daha iyidir, piyasadan çekindikleri için daha düzgün ilerlerler. Ama Valve ve onun gibi direkt milyar değer eden şirketlerin rakibi olmayınca hileyi bile engelleyemiyorlar :D

@CyHan_Atalay Net Overwatch bence ya. Rivals’taki karakterlerin bazılarının özellikleri falan da çok benzer zaten ve yanlış hatırlamıyorsam şu şey olayı vardı; FPS fazla olan fazla hasar falan veriyordu. Oynadım 1–2 saat de, çok sarmamıştı beni.
Bir yandan da Marvel Rivals'teki aşırı fazla karakter olayı da kafama takılmıştı zaten. O yüzden OverWatch hakkında olumsuz yorum okusam da şu zamanlar pek kasma hissi vermeyen veya en azından yorucu olduğu için çok oynayamayacağım oyun arıyorum. Onlarda rekabetçi oyunları. Elbette rank kasma olayı falan varda şuan hep eğlencesine oynuyorum. Eğlencesine olduğu için Overwatch 2 bile denerim yeni güncelleme de geleceğini duyunca iyice gözüme batmaya başladı.

Bir yandan da Marvel Rivals'teki aşırı fazla karakter olayı da kafama takılmıştı zaten. O yüzden OverWatch hakkında olumsuz yorum okusam da şu zamanlar pek kasma hissi vermeyen veya en azından yorucu olduğu için çok oynayamayacağım oyun arıyorum. Onlarda rekabetçi oyunları. Elbette rank kasma olayı falan varda şuan hep eğlencesine oynuyorum. Eğlencesine olduğu için Overwatch 2 bile denerim yeni güncelleme de geleceğini duyunca iyice gözüme batmaya başladı.
Bunun için bence Overwatch keyifli bir tercih ya. Tabii ki kişisel bir durumdur, bunu sen de deneyebilirsin. İkisini de oyna bence. Bu arada Overwatch’un yeni sezonu da çok iyi geliyor, karakterler çok güzel.

Bunun için bence Overwatch keyifli bir tercih ya. Tabii ki kişisel bir durumdur, bunu sen de deneyebilirsin. İkisini de oyna bence. Bu arada Overwatch’un yeni sezonu da çok iyi geliyor, karakterler çok güzel.
Öyle yapacağım gibi sanırsam. Teşekkürler bu arada sana da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı