Overwatch "missing Overwatch account" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Sample0

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konuyu ziyaret ettiğiniz ve belki de yardım edeceğiniz için teşekkürler. Öncelikle Overwatch'u ben 2 sene önce fiziksel bir şekilde bir mağazadan sıfır bir şekilde satın aldım. Kurdum, güzelce oynadım. Bu son zamanda yeni sisteme geçtiğim için bilgisayarı formatladım ve oyunu tekrar indirmek için Battle.net'i kurdum. Hesaba giriş yaptım ama Overwatch hesapta olsa bile buy now yazıyordu Launcher'da. Neyse dedim exe dosyasından tekrar kurdum. Oyunu açtım, bekledim, bekledim ve başlıkta olan hatayı gösterdi. Sildim ve tekrar CD'nin exe dosyasından kurdum. Gene aynı hata. Teknik desteğe yazdım. Tık yok. Lütfen yardımcı olun, uzun zamandır oynadığım bir oyun fakat şu an oynayamıyorum. Blizzard'ın account sitesinde de oyunlarımda aktif gözüküyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde hata olabilir. Daha sonra düzelir belki.

I am unable to play Overwatch as when I try to start up the game it comes up with Account Missing Overwatch license. I know that I have one as I have played before with this account… Any help or feedback would be helpful.

Hey ACanadian,

I checked and do see an Overwatch license on your account and took a few steps on our side to refresh everything. If you still have an issue, you may need to close the Blizzard app and clear out the temporary files 2.2k. If this persists, try resetting 430 the password.
Bunu buldum belki işe yarar.

2'sini de denedim ne yazık ki olmadı.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar bakarsa çok hoş olur internette gram çözüm bulamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı