Overwatch vs Battlefield 1

Rainbow'da Türkler genel olarak silver. İlk bakışta kolay ve eğlenceli gibi gelebilir ama inan alan Türkler'in %70'i 1 aydan fazla oynamıyor.

BF1 oynuyorum mükemmel. Yalnız çok nişancı var insanı deli ediyorlar. Başlar başlamaz öldüğüm sahnelerde oluyor.

R6 veya BF1. Keyfine göre alabilirsin. İki oyun da sana "niye aldım" sorusunu sordurtmaz.

Paladins'le Overwatch ne kadar benzer oyunlar gibi gözükse de çok farklı oyunlardır. Overwatch isteğini Paladins'le karşılayabileceğini zannetmiyorum.
Karakterleri çok benzemekte fakat oyun işleyişi çok farklı.

Anladım. R6'ya değiştirdim overwatch oyununu.

Competetive (Rekabetçi) oyun seviyorsan Overwatch veya Rainbow Six.
Takım çalışması, kocaman bir savaş alanı, kara, deniz, hava taşıtlarını ayrı ayrı kullanmak gibi fantezilerin varsa BF1. Şu an oldukça fazla oyuncu var oyunda, mart ayında ilk DLC gelecek, onunla beraber daha da artacaktır.

Açıkcası tam olarak sipariş vermedim. Ben oyundan sıkılmak istemiyorum açıkcası böyle sıkılmadan oynamak istiyorum bf 1 , ov ve r6 şıklarda var bf1 kesinlikle almak istiyorum o effektleri tatmak bile yeter. Ama bu 2'si arasında busefer kalıyorum ov da açıkcası sürekli skill atmalı yani zevk veren oyun gibi r6 da sessiz sakin ve gece vakitleri saran tarz bi oyun ne bileyim işin içinden çıkılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…