Overwatch vs Battlefield 1

BF1 çıktığı gün oynamaya başladım, 95 saat gözüküyor kayıtlarda, 70 level'a gelmiştim en son ve bir süredir oynamıyorum. Muhtemelen yeni DLC gelince bakarım.
Overwatch alsaydım muhtemelen sürekli oynamaya devam ederdim çünkü rekabetçi tarafı kuvvetli.
Dediğim gibi daha çok senin ne istediğinle alakalı, kendin karar verirsin artık. :)

Dostum kesinlikle Battlefield 1 derim. Onun yanındada Overwatch gibi bi oyun arıyorsan Paladins veya Team Fortress 2'ye bakabilirsin. Gerçekten çok keyif veren oyunlar.

BF1 serisinin tutmaması gibi bir şey yok çünkü tam BF severlerin istediği gibi, alırsan oynarsın. KArşılaştırdığın 2 oyun çok farklı sen zevkine göre seç derim.

Açıkcası tam olarak sipariş vermedim. Ben oyundan sıkılmak istemiyorum açıkcası böyle sıkılmadan oynamak istiyorum bf 1 , ov ve r6 şıklarda var bf1 kesinlikle almak istiyorum o effektleri tatmak bile yeter. Ama bu 2'si arasında busefer kalıyorum ov da açıkcası sürekli skill atmalı yani zevk veren oyun gibi r6 da sessiz sakin ve gece vakitleri saran tarz bi oyun ne bileyim işin içinden çıkılmıyor.
Sıkılmadan oynamak istiyorsan BF1'in yanına bir Ov yakışır.R6'da sıkılma olasılığın çok yüksek.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı