Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #1 Hesabım çalınmıştı ve 10 dakika önce hesabımı geri aldım ama aldığımda Owerwatch ban vardı ne yapmam gerek?
Hesabım çalınmıştı ve 10 dakika önce hesabımı geri aldım ama aldığımda Owerwatch ban vardı ne yapmam gerek?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #2 Bir şey yapamazsın. :'(
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #3 Valve destek üzerinden itirazda bulun ve IP adreslerinin falan incelenmesini talep et.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 14 Haziran 2020 #4 Yeni hesap açman gerek.
I Inanovski Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 73 Yer Ankara/Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2020 #5 Ticket atabilirsin. Ama çok geç dönüş yapıyorlar. Benim attığım ticket'a 20 günde dönüş yapıldı ne yazık ki.
Ticket atabilirsin. Ama çok geç dönüş yapıyorlar. Benim attığım ticket'a 20 günde dönüş yapıldı ne yazık ki.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.473 Çözümler 775 14 Haziran 2020 #6 James Gosling dedi: Steam destek üzerinden itirazda bulun ve IP adreslerinin falan incelenmesini talep et. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Hesapta kimin hile kullandığı hiçbir önem taşımamakta. "Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez, Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz." Steam Destek :: CS:GO - Overwatch yasaklaması aldım support.steampowered.com
James Gosling dedi: Steam destek üzerinden itirazda bulun ve IP adreslerinin falan incelenmesini talep et. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Hesapta kimin hile kullandığı hiçbir önem taşımamakta. "Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez, Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz." Steam Destek :: CS:GO - Overwatch yasaklaması aldım support.steampowered.com
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 14 Haziran 2020 #7 Fregat. dedi: Hesabım çalınmıştı ve 10 dakika önce hesabımı geri aldım ama aldığımda Owerwatch ban vardı ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... %0.1 ihtimal açarlar sadece VAC banı açıyorlar IP üzerinden daha çok kanıt lazım.
Fregat. dedi: Hesabım çalınmıştı ve 10 dakika önce hesabımı geri aldım ama aldığımda Owerwatch ban vardı ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... %0.1 ihtimal açarlar sadece VAC banı açıyorlar IP üzerinden daha çok kanıt lazım.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #8 Peki Overwatch banmı yoksa VAC banmı nasıl anlaycağım oyuna girmeden.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 14 Haziran 2020 #9 Fregat. dedi: Peki Overwatch banmı yoksa VAC banmı nasıl anlaycağım oyuna girmeden. Genişletmek için tıkla... Steam hesabınızı verir misiniz? Ya da profilim kısmına girerek envanter altında yazıyor ne banı ne zaman yediği olarak.
Fregat. dedi: Peki Overwatch banmı yoksa VAC banmı nasıl anlaycağım oyuna girmeden. Genişletmek için tıkla... Steam hesabınızı verir misiniz? Ya da profilim kısmına girerek envanter altında yazıyor ne banı ne zaman yediği olarak.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #10 Steam Community :: Error steamcommunity.com Bi bakarmısınız ne ban yedim.