Owerwatch banı

@Fregat.

T.C kimlik numarasini burada paylasman pek akillica olmamis.

benim 2 tane hesabım var

Sen neden hesabinin calinmasina bu kadar takildin ki? Soruma cevap verecegine sürekli dönüp dolasip ayni seyi tekrarliyorsun.

Kullandigin hesaptaki yasaklamanin zaten kaldirilmayacagini söylemistik. Calindi veya calinmadi, hesapta hile kullanildigi icin yasaklama verilmis. Bitti.

adamlar örgüt halinde iş yapıyorlar

Hesabinda örgüt halinde is yapilacak kadar degerli bir sey yok. Hadi bu adamlar örgüt halinde is yapiyor diyelim, hesabindaki itemleri tokatlamak yerine oyuna girip hile mi aciyorlar? Hem de ayni gruba üye olan hesaplarla ve yine ayni gruba üye olan, ayni isimleri kullanan üyelerin hesabiyla.

Vay be, adamlar isi ilerletmisler desenize.

Sen bu hesabi satin mi aldin yoksa kendin mi actin? Bana sadece bunun cevabini verirsen memnun olurum.

Son düzenleme:
@Fregat.

T.C kimlik numarasini burada paylasman pek akillica olmamis.

Sen neden hesabinin calinmasina bu kadar takildin ki? Soruma cevap verecegine sürekli dönüp dolasip ayni seyi tekrarliyorsun.

Kullandigin hesaptaki yasaklamanin zaten kaldirilmayacagini söylemistik. Calindi veya calinmadi, hesapta hile kullanildigi icin yasaklama verilmis. Bitti.

Hesabinda örgüt halinde is yapilacak kadar degerli bir sey yok. Hadi bu adamlar örgüt halinde is yapiyor diyelim, hesabindaki itemleri tokatlamak yerine oyuna girip hile mi aciyorlar? Hem de ayni gruba üye olan hesaplarla ve yine ayni gruba üye olan, ayni isimleri kullanan üyelerin hesabiyla.

Vay be, adamlar isi ilerletmisler desenize.

Sen bu hesabi satin mi aldin yoksa kendin mi actin? Bana sadece bunun cevabini verirsen memnun olurum.

Kendim açtım 3 sene önce

Ne yapılmasını istiyorsun birader? Bu birkaç gün sonra VAC'a dönüşecek, dönüştü belki de. Ne yapmamızı bekliyorsun? Banını kendimiz mi açalım?

Sadece yardımcı olmanızı istedim dua edinki küfür ve argo kelimeler yasak hocam.
Konuya 50 kişi daha yazarsa Valve ban'ı otomatik kaldıracakmış. Bu konulara artık izin verilmemeli.
Peki hocam :D
Steam desteğe mesaj yazın diyeceğim ancak hesabınız güvenliği sizden sorumludur derler. Ne yazık ki yapacak bir şey yok.

Çok teşekkür ederim en azından açıklayıcı ve azarlayıcı konuşmadınız biliyorum çözüm olmadığını yeni hesap açacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı