Own likit iyi midir?

Nbase 80/20 gerek yok 90/10 al çünkü likit katılınca 70/30 olucak o. Aroma oranı önemli türkiyede satılan aromalar maalesef yüksek değil.

Coil yakmaz hocam coil enmemiş olabilir bende kullandım buharkeyfden own tadı fazla yok ama coil yakma olayı sizle alakalı olabilir.
Hocam ben sizin önerdiğiniz Jvaper’den likit aldım. Nikotin yok içinde bir sorun mu var? Acaba coil arızası mı?

Nikotin yok nasıl hocam anlamadım 0mg aldıysanız yoktur. Kaç mg aldınız? Coil arızası olduğunu sanmıyorum sıfır coil ile deneyin.
Ben aynı coili kullandım hocam. Benim aldığım likitler 24mg ve 35mg ikisinde de çok yoğun çekim yapmama rağmen hissedemiyorum. Puff’da 2/3 dumanda anında hissediyordum. 1.2 ohm coil bendeki 13W’da ateşleme yapıyorum.

Manhattan Likit'i tek gecerim. Baskasina bakma bile.

Ben aynı coili kullandım hocam. Benim aldığım likitler 24mg ve 35mg ikisinde de çok yoğun çekim yapmama rağmen hissedemiyorum. Puff’da 2/3 dumanda anında hissediyordum. 1.2 ohm coil bendeki 13W’da ateşleme yapıyorum.
Salt mı aldınız normal mi ? normal likit de o mg de nikotini hissedemiyorsanız evet likitde sorun vardır. Ama salt ise hissetmemeniz normal çoğu puffda 50mg nic var çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı