Owo takımı nasıl oluşturulur?

mrtard50

Hectopat
Daha fazla  
Benim için Owo takımı kurmamda yardımcı olabilir misiniz? Birkaç yazı okudum ama hiç açıklayıcı değildi. Silahlarım ve hayvanlarım bu şekilde. Direkt hangi hayvana hangisini takmam gerektıgını soylersenız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• owo1.png
    owo1.png
    103,3 KB · Görüntüleme: 1.394
  • owo2.png
    owo2.png
    130,4 KB · Görüntüleme: 892
Benim için owo takımı kurmamda yardımcı olabilir misiniz? Birkaç yazı okudum ama hiç açıklayıcı değildi. Silahlarım ve hayvanlarım bu şekilde. Direkt hangi hayvana hangisini takmam gerektıgını soylersenız çok sevinirim.

Owo Team add kodu ile ekleyebilirsin owo Team add hayvan ismi şeklinde.

Savaş komutları:

owo b
Takımınızla savaşa girersiniz, kazanırsanız xp alırsınız.

owo bs
Savaş ayarlarını değiştirebilirsiniz.

owo bs speed=instant
Savaşınızın anında bitmesini sağlayabilirsiniz.

owo team rename “isim”
Takımınızın adını değiştirebilirsiniz.

owo team add “hayvan”
Takımınıza ismini yazdığınız hayvanı ekler. Örnek: owo team add chicken

owo team remove “hayvan”
Takımınızdan hayvanı kaldırır. Örnek: owo team remove chicken

Silah komutları:
owo weapon
Elinizde bulunan silahları gösterir.

owo weapon “silah id” “hayvan”
Belirttiğiniz silahı belirttiğiniz hayvana takar. Örnek: owo weapon AAAAAA chicken

owo weapon unequip “silah id”
Belirttiğiniz silahı bulunduğu hayvandan çıkarır Örnek: owo weapon unequip AAAAAA

owo sell “silah id”/”silah Tier’ı weapon”
Yazdığınız id’li silahı satar ya da yazdığınız Tier’daki bütün silahları satar. Örnek: owo sell commonweapons

owo dismantle “silah id”/”silah Tier’ı weapon”
Yazdığınız id’li silahı shard’lara dönüştürür aldığınız shardlarla silah alabilirsiniz. Örnek: owo dismantle commonweapons

Owo ile pek aram yok hangi hayvanlara hangi silah takılır tam olarak bilmiyorum ama bu komutlar size yardımcı olur.

Savaş komutları:

Owo b
Takımınızla savaşa girersiniz, kazanırsanız XP alırsınız.

Owo bs
Savaş ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Owo bs Speed = instant
Savaşınızın anında bitmesini sağlayabilirsiniz.

Owo Team rename “isim”
Takımınızın adını değiştirebilirsiniz.

Owo Team add “hayvan”
Takımınıza ismini yazdığınız hayvanı ekler. Örnek: Owo Team add chicken

Owo Team remove “hayvan”
Takımınızdan hayvanı kaldırır. Örnek: Owo Team remove chicken

Silah komutları:
Owo weapon
Elinizde bulunan silahları gösterir.

Owo weapon “silah ID” “hayvan”
Belirttiğiniz silahı belirttiğiniz hayvana takar. Örnek: Owo weapon AAAAAA chicken

Owo weapon unequip “silah ID”
Belirttiğiniz silahı bulunduğu hayvandan çıkarır Örnek: Owo weapon unequip AAAAAA

Owo sell “silah ID”/”silah Tier'ı weapon”
Yazdığınız ID'li silahı satar ya da yazdığınız Tier'daki bütün silahları satar. Örnek: Owo sell commonweapons

Owo dismantle “silah ID”/”silah Tier'ı weapon”
Yazdığınız ID'li silahı Shard'lara dönüştürür aldığınız shardlarla silah alabilirsiniz. Örnek: Owo dismantle commonweapons

Owo ile pek aram yok hangi hayvanlara hangi silah takılır tam olarak bilmiyorum ama bu komutlar size yardımcı olur.

Teşekkür ederim yeni komutlar öğrendim ama cevabıma ulaşamadım hala

Ben gspider gsquid ve snail kullanıyordum ama sizde benimkinden daha iyi hayvanlar var galiba.

Bir de şu videoyu izleyebilirsiniz ben buradan görüp dizmiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben gspider gsquid ve snail kullanıyordum ama sizde benimkinden daha iyi hayvanlar var galiba.
patreon ve özel günlere ait bi kaç hayvanım var ama yanlış sılah hayvan kombınasyonu yapıyormusum onu çözmem lazım bu sayede çoğu savaşı kazanma ihtimalim artar diye düşünüyorum

Patreon ve özel günlere ait birkaç hayvanım var ama yanlış sılah hayvan kombınasyonu yapıyormusum onu çözmem lazım bu sayede çoğu savaşı kazanma ihtimalim artar diye düşünüyorum

Benim takımıma göre gspider attacker gsquid healer snail kalkan görevi görüyordu. Genelde takımlar böyle yapılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı