Steam Oxygen Not Included 2.71 dolar!

wednesday

Centipat
Katılım
29 Mayıs 2023
Mesajlar
1.074
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2D koloni, üst inşa etme oyunu seven varsa türün en iyi oyunlarından birisi bence. Steam atölyesi ile oyunu daha çeşitli oynayabilirsiniz. Kesinlikle bu fiyata değer. Ben alacaktım benim için iyi oldu. Bir göz atın derim.

Oyun:

Atölye:
 
Klei MENA bölgesi için çok iyi bir bölgesel fiyatlandırma yapıyor, genelde indie oyunlar Steam'in önerdiği kuru uyguluyor ama Klei ondan da düşük bir fiyata koyuyor oyunlarını. Bu açıdan Klei cidden çok iyi, oyunları da zaten zevklidir. En son örnek olarak da Rotwood var.


Oxygen Not Included'ın ana fiyatı mesela 8 dolar, Steam'in önerdiği fiyat 12.5 dolar. 4.5 dolar aşağısına fiyat koymuşlar.
1715622748361.png
 
Klei mena bölgesi için çok iyi bir bölgesel fiyatlandırma yapıyor, genelde indie oyunlar Steam'in önerdiği kuru uyguluyor ama klei ondan da düşük bir fiyata koyuyor oyunlarını. Bu açıdan klei cidden çok iyi, oyunları da zaten zevklidir. En son örnek olarak da rotwood var.


Oxygen Not Included'ın ana fiyatı mesela 8 dolar, Steam'in önerdiği fiyat 12.5 dolar. 4.5 dolar aşağısına fiyat koymuşlar.
Eki Görüntüle 2194841

Bu firma güzel oyunlar yapıyor hocam bayılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı