Oxygen Not Included 235 TL oldu

@Grim Reaper yaz indirimlerinde zaten söylüyorduk, indirim bitti mi deli gibi zam gelecek diye. Şimdi mi şaşırdın?
Şaşırdığımı mı söyledim? Bilmeyen olabilir alacak olan olabilir. Veya sırf insanların tepkilerini merak ettiğimden gelip bakmış olabilirim ki öyle yaptım. Zorla kafandan tutup konuya baktırmıyoruz göz ardı etmekte özgürsün.

Herkes tartışıyor ama kimse çözüm önermiyor. Zamları burada konu açılmadan öğrenmek isteyen ve burada sürekli konu açılmasını engellemek isteyen SteamDB'nin "Price Changes" sayfasının bulunduğu bir rehber konusu açabilir. Orada tüm indirimler, zamlar, satıştan kalkan ve yeni satışa sunulan ürünler gözüküyor. Ha sen niye yapmıyorsun derseniz ben bu kategoride gerçekten haber paylaşan nadir kişilerden olsam da bu konuları "konusu açılmasın" diyecek kadar umursamıyorum.

Hocam selamlar ben iki oyunu da güzel göründükleri için aldım ama bir türlü mantıklarını anlayamadım :( Sizler nasıl anladınız yardımcı olur musunuz :)
Oxygen Not Included'ı anlamak için Orhun Kayaalp'i izleyebilirsin ayrıca Youtube üzerinde çeşitli rehberler bulunuyor bu oyun hakkında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı