- Makaleler
- 4
@Grim Reaper yaz indirimlerinde zaten söylüyorduk, indirim bitti mi deli gibi zam gelecek diye. Şimdi mi şaşırdın?
Şaşırdığımı mı söyledim? Bilmeyen olabilir alacak olan olabilir. Veya sırf insanların tepkilerini merak ettiğimden gelip bakmış olabilirim ki öyle yaptım. Zorla kafandan tutup konuya baktırmıyoruz göz ardı etmekte özgürsün.@Grim Reaper yaz indirimlerinde zaten söylüyorduk, indirim bitti mi deli gibi zam gelecek diye. Şimdi mi şaşırdın?
Bilmeyen bilmiş oluyor bilen de bilmediklerine baksın ben daha şimdi öğrendim önceden almak isteyeni pişman eden bir konu açmış arkadaş.Öyle mieyvallah hocam.
Bu konular yüzünden oyun haberleri kategorisini göz ardı edeceğim.
Hocam selamlar ben iki oyunu da güzel göründükleri için aldım ama bir türlü mantıklarını anlayamadımBen de iyi ki almışım zamanında. Rimworld ve bunu tek geçerim.![]()
Oxygen Not Included'ı anlamak için Orhun Kayaalp'i izleyebilirsin ayrıca Youtube üzerinde çeşitli rehberler bulunuyor bu oyun hakkında.Hocam selamlar ben iki oyunu da güzel göründükleri için aldım ama bir türlü mantıklarını anlayamadımSizler nasıl anladınız yardımcı olur musunuz
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.