EmreGUGU Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 103 10 Aralık 2023 #1 Oyunu Epic Games'te satın aldım ve Türkçe yama yapma istiyorum ama Epic Games'te workshop mantığı yok sanırım. Oyunu Türkçe yama nasıl yaparım? Ya da Steam workshoptan ladığım Türkçe yama dosyasını Epic Games'te kullanabilir miyim nasıl kullanırım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Oyunu Epic Games'te satın aldım ve Türkçe yama yapma istiyorum ama Epic Games'te workshop mantığı yok sanırım. Oyunu Türkçe yama nasıl yaparım? Ya da Steam workshoptan ladığım Türkçe yama dosyasını Epic Games'te kullanabilir miyim nasıl kullanırım?
Çözüm ExellionTR 10 Aralık 2023 Buraya bir göz atın isterseniz. Çözüldü: Oxygen Not Included Türkçe yama nasıl yapılır? Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım nasıl Türkçe yama yapabilirim? Link vs. varsa atabilir misiniz? Son sürümü kullanıyorum yani 494396. www.technopat.net
Buraya bir göz atın isterseniz. Çözüldü: Oxygen Not Included Türkçe yama nasıl yapılır? Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım nasıl Türkçe yama yapabilirim? Link vs. varsa atabilir misiniz? Son sürümü kullanıyorum yani 494396. www.technopat.net
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.535 Çözümler 37 10 Aralık 2023 #2 Buraya bir göz atın isterseniz. Çözüldü: Oxygen Not Included Türkçe yama nasıl yapılır? Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım nasıl Türkçe yama yapabilirim? Link vs. varsa atabilir misiniz? Son sürümü kullanıyorum yani 494396. www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Buraya bir göz atın isterseniz. Çözüldü: Oxygen Not Included Türkçe yama nasıl yapılır? Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım nasıl Türkçe yama yapabilirim? Link vs. varsa atabilir misiniz? Son sürümü kullanıyorum yani 494396. www.technopat.net
KS KS EmreGUGU Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 103 11 Aralık 2023 #3 ExellionTR dedi: Buraya bir göz atın isterseniz. Çözüldü: Oxygen Not Included Türkçe yama nasıl yapılır? Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım nasıl Türkçe yama yapabilirim? Link vs. varsa atabilir misiniz? Son sürümü kullanıyorum yani 494396. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ExellionTR dedi: Buraya bir göz atın isterseniz. Çözüldü: Oxygen Not Included Türkçe yama nasıl yapılır? Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım nasıl Türkçe yama yapabilirim? Link vs. varsa atabilir misiniz? Son sürümü kullanıyorum yani 494396. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler.