Adını unuttum fırça resmi var onunla toplar petşişelere koyar onları da yığarsın topluca bir yere.Arkadaşlar şu böyle yere dökülen kirli suları nasıl temizleyebilirim? Orada kalıyorlar çok az oldukları için pompayı tam üstüne de koysam diğer yerdekiler kalıyor. Her yere pompa da kuramıyorum.
Eki Görüntüle 1256232
Hocam ileride açılacak su temizleme cihazı var ancak onda bakteriler ölmüyor. Tam anlamıyla temizlemek ve bakterileri öldürmek için klor gazına ihtiyacınız olacak. Yapacağınız işlem ise şimdilik o kirli suları depolamak çünkü ileride kirli su isteyen craftlar gelecek.Arkadaşlar şu böyle yere dökülen kirli suları nasıl temizleyebilirim? Orada kalıyorlar çok az oldukları için pompayı tam üstüne de koysam diğer yerdekiler kalıyor. Her yere pompa da kuramıyorum.
Eki Görüntüle 1256232
Sağdaki kısayollardan süpürge işareti olandı sanırım ona tıklayınca temizleyip şişeliyorlar.
Uzun süredir oynamıyorum unutmuşum tuşları falan ama bu kazı ya da toplama yaptırılan kısayollarla temizletebiliyorsunuz.
Hocam ileride açılacak su temizleme cihazı var ancak onda bakteriler ölmüyor. Tam anlamıyla temizlemek ve bakterileri öldürmek için klor gazına ihtiyacınız olacak. Yapacağınız işlem ise şimdilik o kirli suları depolamak çünkü ileride kirli su isteyen craftlar gelecek.
Edit: Hocam süpürge işareti ile temizlersiniz. Fotoya bakmamıştım biraz uçmuşum![]()
Adını unuttum fırça resmi var onunla toplar petşişelere koyar onları da yığarsın topluca bir yere.
Sanırım yeni başlamışsın çoğu şeyi açıklıyor orhun burada bakmanı tavsiye ederim boş zamanında:
Bir an önce güzel bir atık su bölümü yapmanızı tavsiye ederim. O şişeleyip saklama sistemi çok sağlıklı değil. Base'e uzak bir noktada biriktirip daha sonra temiz suya çevirirsiniz.Hocam vallahi hepiniz sağ olun bir tane kısayolu görmedim diye sırf şu su yüzünden 3 tane Save sildim sonunda çözüldü sorun teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.