ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.876 Çözümler 7 20 Kasım 2022 #1 Öncelikle merhaba. Oyuna yeni başladım ve bu şekilde su bastı. Bundan nasıl kurtulabilirim? Su 1 blokluk yüksekliğe çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Öncelikle merhaba. Oyuna yeni başladım ve bu şekilde su bastı. Bundan nasıl kurtulabilirim? Su 1 blokluk yüksekliğe çıktı.
Çözüm The Elite 20 Kasım 2022 Oyunu oynamadım ama internetten baktığıma göre ekranın sağ alt köşesinde paspas simgesi varmış fırçaya benzer. Onunla götürebiliyormuşsun.
Oyunu oynamadım ama internetten baktığıma göre ekranın sağ alt köşesinde paspas simgesi varmış fırçaya benzer. Onunla götürebiliyormuşsun.
KS KS ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.876 Çözümler 7 20 Kasım 2022 #11 SLHC dedi: Stres modu var onu atölyeden ekle bende öyle oynadım. Mod istemezsen şöyle yap bunlara ayrı odalar koy diğer eşyalar ile bağlantılarını kes ve izole olsunlar dekorasyon malzemeleri koy yattıkları yerlere. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha ne yalan söyliyeyim etrafa attım çiçek böcek bir şeyler . Artı 0 Eksi
SLHC dedi: Stres modu var onu atölyeden ekle bende öyle oynadım. Mod istemezsen şöyle yap bunlara ayrı odalar koy diğer eşyalar ile bağlantılarını kes ve izole olsunlar dekorasyon malzemeleri koy yattıkları yerlere. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha ne yalan söyliyeyim etrafa attım çiçek böcek bir şeyler .
SLHC Centipat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #12 ReyuM dedi: Hocam vallaha ne yalan söyliyeyim etrafa attım çiçek böcek bir şeyler . Genişletmek için tıkla... İyi olmuş onları mutlu etmek zor. Artı 0 Eksi
ReyuM dedi: Hocam vallaha ne yalan söyliyeyim etrafa attım çiçek böcek bir şeyler . Genişletmek için tıkla... İyi olmuş onları mutlu etmek zor.