Oxygen Not Included toplam batarya düzeni nasıl olmalı?

AdemFerr

Decapat
1687003997306.png

Bir güç devresi hazırlıyorum. Jumbo bataryalar 40 bin Joule'lük ve akıllı bataryalar 20 bin Joule'lük. Fazla kömür harcamamak için otomasyon yapıyorum. Ama işte akıllı bataryalar 20 bin olduğu için 20 bine gelince kırmızı sinyal veriyor ve diğer bataryaların tam kapasitesi dolmamışken elektrik üretimi duruyor. Ben de 2 akıllı batarya ve (VE kapısı) ile sorunu çözmeyi denedim ancak yine aynı hat olduğu için akıllı bataryalar yine aynı anda doluyor. Bunun çözümünü bilen var mıdır?

Reis jeneratörden battery tresshhhold diye birşye var tam doğru yazamamış olabilirim onu pillerin dolmasının istedğin gibi ayarla işini görecektir birkaç öneri istersen bataryalar ile üretim yerini ayrı odalarda yap daha iyi olacaktır jeneratörler yan yana olsun istersen yanına stroge bin kömür ayarlı koy yerden tasaruf edersin ehmde daha ana depondan jeneretöre getirmeleri gerekmez bir de kordior şeklinde trafo sistemi kur fark edeceksin daha sonradan fazla ürettiğin güç kablona zara vermeye başlıyacak trafo sistemini her oda için ayrı ayrı yap kablolar zara görmez gücü daha rahat kontrol ederesin lazım olmayan tavsiyeler vermişte olabilirim i. G

Reis jeneratörden battery tresshhhold diye birşye var tam doğru yazamamış olabilirim onu pillerin dolmasının istedğin gibi ayarla işini görecektir birkaç öneri istersen bataryalar ile üretim yerini ayrı odalarda yap daha iyi olacaktır jeneratörler yan yana olsun istersen yanına stroge bin kömür ayarlı koy yerden tasaruf edersin ehmde daha ana depondan jeneretöre getirmeleri gerekmez bir de kordior şeklinde trafo sistemi kur fark edeceksin daha sonradan fazla ürettiğin güç kablona zara vermeye başlayacak trafo sistemini her oda için ayrı ayrı yap kablolar zara görmez gücü daha rahat kontrol ederesin lazım olmayan tavsiyeler vermişte olabilirim i. G

Akıllı bataryaların kapasitesi 20 kj, o battery threshold da alt eşik 0, üst eşik 100. jumbo bataryalar da 40 kj. Yani normal bataryaları da tamamen doldurabilmesi için akıllı bataryanın üst eşiğinin %200 olması gerekiyordu. Ama işte kapasitesi düşük. Normal bataryalarda da threshold yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı