Desalinator ile %93 su %7 tuz oranında ayırabilirsin. Ya da direkt pompa ile bir havuza aktar.
Map'i görmeden bir şey diyemem ama eğim yapmaya çalış veya ortamın sıcaklığını artırarak buharlaştırmayı sonra da gaz halinde borulara yönlendir sona boruları soğuk bir ortamdan geçir bu sayede yoğuşuyor, yoğuştuğu yerde de havuz yapar sonra da depolarsın Mühendisçe düşünmen lazım.Tuzlu sular etrafa saçıldı. Ben onları şişeliyorum ama depolama mevcut değil diyor. Şişe boşaltıcıyla da boşaltamıyorsun. Genişçe yerlere dağıldı. Pompa kursam da boş. Bu şişeleri nasıl nereye boşaltacağım?
Map'i görmeden bir şey diyemem ama eğim yapmaya çalış veya ortamın sıcaklığını artırarak buharlaştırmayı sonra da gaz halinde borulara yönlendir sona boruları soğuk bir ortamdan geçir bu sayede yoğuşuyor, yoğuştuğu yerde de havuz yapar sonra da depolarsın mühendisçe düşünmen lazım.
Depoların durumunu kontrol etsene anormal bir durum var mı bakalım.Depolama mevcut değil diyorsa depolamanın bir yolu olmalı. Ortam sıcaklığını arttırıp bir sürü boru döşemektense depolama yolunu bulmam daha sağlıklı değil mi?
Depoların durumunu kontrol etsene anormal bir durum var mı bakalım.
Tamam. Hala bu oyunu oynayanları görmek sevindirici.Eki Görüntüle 1816803
Eki Görüntüle 1816809
Tuzlu su ilk geldiğinde şişe boşaltıcıda tuzlu su yoktu. Sadece kirli su ve su vardı. Şimdi ise tuzlu su da var. Oyunun kendisi mi böyle yoksa bir bug mı anlamadım. Ama sonuç olarak sorun çözüldü.
Tamam. Hala bu oyunu oynayanları görmek sevindirici.
Ne yazık ki. Güzel oyun aslında ama...Türk halkı yine vizyonunu konuşturuyor çünkü. Gençlerin Riot ve shooter oyunlarından başka bildiği mi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.