Oy kullanmamanın cezası var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lospartizan

Kilopat
İlk defa oy kullanacağım. Oy kullanmak için gitmem gereken okul çok uzakta kaydım orada gözüküyormuş. Bazıları yok eskidendi o diyor bazıları var diyor internette baktığım kadarıyla var olarak gözüküyor ama hep saçma sapan haber yapan haber sayfaları paylaşmış normal bir sitede paylaşan yok. Bilen birisi var mı oy kullanmamanın cezası var mı?

Normalde yasalara göre var. Ama ben kimsenin ceza aldığını da görmedim şimdiye kadar.

İlk defa oy kullanacağım. Oy kullanmak için gitmem gereken okul çok uzakta kaydım orada gözüküyormuş. Bazıları yok eskidendi o diyor bazıları var diyor internette baktığım kadarıyla var olarak gözüküyor ama hep saçma sapan haber yapan haber sayfaları paylaşmış normal bir sitede paylaşan yok. Bilen birisi var mı oy kullanmamanın cezası var mı?
Oy kullanmanın cezası tabiki var ancak denildiği gibi uygulanmıyor. Geçen seçimde bazı insanlara gösteriş amacıyla uygulanmıştı. Size denk gelebilir. Güzel günler görmek istiyorsanız oyunuzu kullanın. Bu sizin vatandaşlık hakkınız.

Lütfen oraya git ve oyunu ver kardeşim. Potansiyel seçmene her türlü ızdırabı çektiriyor olabilirler ama hepimizin kaderi senin benim elimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezası var ama kimseye uygulanmıyor ama vatan görevi olarak kullanmanızı rica edeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı