Hocam bu saattede kullanabilirler mi? Belki fikrini değiştirip kullanmak isteyen olur diye.İlk turda 8 milyon oy kullanmayan seçmen varmış eğer bunlar da kullanırsa seçimin kaderi değişebilir. Umarım bu seçimde kullanmışlardır.
Hocam bu saattede kullanabilirler mi? Belki fikrini değiştirip kullanmak isteyen olur diye.İlk turda 8 milyon oy kullanmayan seçmen varmış eğer bunlar da kullanırsa seçimin kaderi değişebilir. Umarım bu seçimde kullanmışlardır.
Yok 5 de bitti.Hocam bu saattede kullanabilirler mi? Belki fikrini değiştirip kullanmak isteyen olur diye.
Ne? Ülkeden gitme vaktim geldi galiba kaçacağım ülkeden size de kolay gelsin umarım öyle bir şey yoktur.AA: Erdoğan 80 ile başladı(!)
Hayır.Hocam bu saattede kullanabilirler mi? Belki fikrini değiştirip kullanmak isteyen olur diye.
En az 60 ile başlar zaten klasik.Ne? Ülkeden gitme vaktim geldi galiba kaçacağım ülkeden size de kolay gelsin umarım öyle bir şey yoktur.
AA: Erdoğan 80 ile başladı(!)
3 saatlik uyku ile sabah 8:30'da sandığa böyle girdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.