Oy verdiniz mi?

Keşke herkese seçme seçilme hakkı verilmese. Şu mesaja bak:

Bilinçsiz insanların oy kullanmasına karşıyım. Ülkenin kaderi belirleniyor tipe göre adam mı yargılanır?
Cidden rezalet. Ben oyumu değişimden yana kullandım. Ülke gençlerine bu iğrenç ekonomi ve yaşam standartlarını layık görüp mevcut iktidara atanlara da diyecek sözüm yok. Üzgünüm Atam..

Cidden rezalet. Ben oyumu değişimden yana kullandım. Ülke gençlerine bu iğrenç ekonomi ve yaşam standartlarını layık görüp mevcut iktidara atanlara da diyecek sözüm yok. Üzgünüm Atam..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Malum partiye verenler şunu bir izlesin. Belki biraz utanırsınız...

Son düzenleme:
Hayir. 9 gayet geçti. Ortalık ana baba günü olmuştu çoktan.

Daha önce forumda defalarca söylediğim gibi Kılıçdaroğlu'na değil, Erdoğan'a verdim. Ihanet falan diye aglayacaksaniz buyurun. Takım oyunu değil bu. Bu tarz on yargıları bırakmak lazım. Oy oydur. İsteyen versin, isteyen vermesin. Herkesin vermesi taraftarıyım. Ama medeniyetten nasibini almamışlarin dolustugu yere gitmeme gibi bir nedeni olan birini yadirgamam. 10 yıldan fazladır düzenli binerim, her türlü saatte bindim. Metrobüsten kalabalıktı.
Erken gitmişsiniz işte. Kime verdiğinizden ziyade ben erken gitmenize şaşırdım. Tüm yaşlılar işi hemen olsun diye en geç sabah 10'a kadar gidiyor. En iyisi öğleden sonra gitmek. Hatta 14.00-16.00 arası çok iyi bir saat dilimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı