Oyak ticarete güvenilir mi?

• Konuyu başlatan 0tto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.320

0tto

Femtopat
Merhaba, internette bazı ürünleri çok uyguna koyduğundan dolayı bilmek istedim. İlgimi çekti. Ama herhangi bir yerde görüş veya yorum yapan olmamış sanırım. Bilgisi olan var mı?

Merhaba, internette bazı ürünleri çok uyguna koyduğundan dolayı bilmek istedim. İlgimi çekti. Ama herhangi bir yerde görüş veya yorum yapan olmamış sanırım. Bilgisi olan var mı?

Bazı ürünlerden kastınız ne gibi ürünler? Bir de uygun fiyatlı ürünlerin önce piyasa değerine bir bakın yani farklı farklı sitelere girip bakın fiyat aralıklarına. Eğer arada çok uçurum fark varsa güvenmeyin. Bende ilk defa duyuyorum bu Oyak Ticareti.

Bazı ürünlerden kastınız ne gibi ürünler? Bir de uygun fiyatlı ürünlerin önce piyasa değerine bir bakın yani farklı farklı sitelere girip bakın fiyat aralıklarına. Eğer arada çok uçurum fark varsa güvenmeyin. Bende ilk defa duyuyorum bu oyak ticareti.

i5 8300H GTX 1050'li Legion laptop 4000 TL. Bana pek guvenilir gelmedi.

Evet bende bunun için sormuştum tam. Yani enflasyonla topyekun mücadele falan diyor ve yeni açıldı sanırsam ondan dolayı olabilir mi acaba forumda bilen var mıdır diye bir sorayım dedim cevaplarınız teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı