Oynadığınız en iyi PS4 oyunu

Ivar Lothbrok

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2020
Mesajlar
819
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun alacağım ve sanırım ilk olarak The Last Of Us olacak. Sizin oynadığınız en iyi oyunları merak ettim. Belki kafamda birkaç şey oluşur.
 
Oyun alacağım ve sanırım ilk olarak The Last of Us olacak. Sizin oynadığınız en iyi oyunları merak ettim. Belki kafamda birkaç şey oluşur.

Uncharted 4 derim. Uncharted nathan drake Collection geçen sene bedava verildi şu an indirimde 72 TL değer mi bilemiyorum. Kayıp miras 119 TL'ye kesinlikle değmez indirimde alınabilir. The Last of Us Remastered indirimde 42 TL'ye kaçırma. The Last of Us 2 malum çok pahalı 2.el alabilirsiniz ya da YouTube'dan yorumsuz gameplay izleyebilirsiniz. God of War şu an 119 TL ilk indirimde kaçırmayın. Kısaca Uncharted serisi, The Last of Us serisi, God of War bu oyunları kesinlikle oynayın en iyi PS4 exculisive oyunlarıdır bana göre.
 
İnfamous second son. Hak ettiği değeri bulamayan özel oyunlardan biridir gözümde. Çıkış yılına göre grafikleri, oynanış zevki, karakterleri ve hikayesi ile gerçekten çok güzel bir oyun. Umarım bir gün sony bu oyunu pc ye getirir ps4 ü bırakıp pc platformuna geçince her zaman özlediğim bir oyun oldu. Tabiki The last of us, Uncharted ve God of war oyunları da gayet güzel ve özel oyunlar ancak çoğu kişi tarafından beğenilen ve hakkını zaten fazlasıyla almış oyunlar. O yüzden onlardan bahsetmedim.
 

Geri
Yukarı