Oynadığınız oyunlar arasında en iyi oyun neydi?

Grafik olarak yeni oyunlardan bir sürü sayarım ama en çok keyif aldığım veya özlediğim oyunlar Metin2, SAMP'den ötürü GTA San Andreas ve Counter-Strike 1.6/GO.
 
Lol desem inanmazsınız. Çünkü crab game. Oyun büyük oyun değil ama bana hitap ediyor. Kendimden gibi hissediyorum. Witcher 3'ü bitirince belki de değişir.
O tarz online oyunlar bir süre sonra sıkıyor. Geri dönüş oluyor elbet ama bazen oyun veya oyuncular can sıkıcı seviyede olunca insan başka bir oyun evrenine kaçmak istiyor. Minecraft mesela hayatımda oynadığım en iyi oyun ve hiçbir zaman oynamayı bırakmayacağım sadece küçük aralar verdim o kadar. Açık dünya olarak da Witcher gerçekten güzel bir oyun ayrıca Skyrim'i de tavsiye ederim.
 
Oyun süresine bakarsak Bannerlord diyebilirim. Tek oyunculuda Bannerlord 500 saat.

Genel de bütün oyunlara başlarken çok yükselirim Şuana kadar oynadığım en iyi oyun genel de o anda oynadığım oyundur. Ama hikayeleri biter bitmez direk oyunları kapatıp bir daha açmıyorum. Oyun hevesim vs direk bitiyor.
  • God of War'ı bitirdiğimde 21 saatte sadece ana hikaye üstünden giderek oynamıştım. Bitirdiğim anda bu oyunu daha 2 defa daha bitireceğimi söylüyordum. Ve 1 yıldır hiç aklıma bile gelmedi. Şuan hikayesini uzatmak için oyunu biraz sıktıklarını düşünüyorum. O herkesin öve öve bitiremediği bossu da şahsen hiç sevmedim.
Bu olaydan sonrada artık. Ek görevlere ve oyun içi etkinliklere katılarak hikayeleri ağırdan alıyorum.
 
Oynadığım en kaliteli oyun RDR2 ama bende en güzel anılar bırakan oyun ise GTA Vice City. Bu yüzden oynadığım en iyi oyun diyebilirim kendisine.
 
Araba olarak NFS Heat, açık dünya olarak RDR 2, looter shooter olarak The Division.
 

Geri
Yukarı