CarX Drift Racing Online.
Her gün oynuyorum birazdan yine gireceğim. Her girdiğimde mutlaka en az 2-3 bug ile karşılaşıyorum. Çözümleri genelde meditasyon, ışınlanma veya kaydı tekrar yükleme oluyor. Oldukça can sıkıcı bir hale geliyor. Roch'ı zaten kullanmıyorum. Atı çağırıyorum yanıma gelene kadar koşarak zaten gideceğim yere varmış oluyorum. Hikayesi zaten kötü buglarda olunca çekilmez oldu DLC'ler için başlamıştım zaten bitirip sileceğim.Yok be hocam roch dışında bir şey yok ki.
Her gün oynuyorum birazdan yine gireceğim. Her girdiğimde mutlaka en az 2-3 bug ile karşılaşıyorum. Çözümleri genelde meditasyon, ışınlanma veya kaydı tekrar yükleme oluyor. Oldukça can sıkıcı bir hale geliyor. Roch'ı zaten kullanmıyorum. ATI çağırıyorum yanıma gelene kadar koşarak zaten gideceğim yere varmış oluyorum. Hikayesi zaten kötü buglarda olunca çekilmez oldu DLC'ler için başlamıştım zaten bitirip sileceğim.
Ben biraz farklı oynuyorum oyunu ana hikaye gitmiyorum sağa sola gidiyorum tüm haritayı gezerek kontrat yapıyorum daha Ciri'yi bulmadım 155 saat geçmiş düşün. Bu yüzden yan görevler olsun, kontratlar olsun, açılmayan NPC'ler olsun, ıssız bir yerde giderken çitlerin arasında sıkışıp gidememem olsun çok var bunlar aklıma gelenler. Oyun sürümü veya teknik bir arıza değil oyunun kendi sıkıntısı.400 saatim var ve roch dışında hata görmedim ve o da ufak tefek yakılmalardı, oyun sürümünüz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.