Oynadığınıza pişman olduğunuz oyun nedir?

Prototype 2, ilk oyunu int kafede hep oynardık ilk saatlerini ezberebilirim Steam'den alıp 2 3 günde falan bitirdim hem nostaljik hem de gayet güzel bir oyundu ancak 2.oyunu aldığımda ise bir şeyler farklı geldi sarmamaya başladı belki de o ilk oyundaki nostalji hissini alamadım oyunun bende anısı yok diye bir anda soğudum oyundan bitiremedim doğal olarak da.
 
Oynadigima pişman olmak degilde en cok hayal kirikligi yaratan oyun Cyberpunk 2077'dir. Oyle veya boyle oynayip bitirdim ama beklentimin altindaydi. Burada cok fazla beklentiye girmek oyundan aldigimiz keyfi baltaliyor açıkçası. Ama gercekten pişman eden bir oyun var o da Resident Evil 6'dir. Agir bir RE fani olarak beni igrendirmisti kendinden.
 
Aksine aksiyon ryo seven birisiyim. Ön yargı ile yaklaşmadım, ön sipariş verip satın almıştım. Oyundaki hatalar kendisinden soğuttu. Şu an ne alemde bilmiyorum ama 6 ay önce tekrar yükleyip denedim ve yine kapattım.

Ben de ön siparişle aldım, şans mı başkaları mı fazla abartıyor bilmiyorum ama ben oynarken rahatsız edecek oyunumu etkileyecek bir bug ile karşılaşmadım o yüzden oyundan oldukça memnun kaldım. İlk oynayışımda ana görevle ilerledim. Erkek ve sokak çocuğu olarak, 2. oynayışımda kadın ve şirketçi olarak yan görev odaklı oynadım ikisi birbirinden tamamen farklı deneyimlerdi diyebilirim. Eğer bu türün seveniyseniz ileride boş bir zamanda (ön yargı varsa kırarak) oynamanızı tavsiye ederim. Hatta yeni gelecek olan DLC de bence yeniden şans vermek için iyi bir bahane.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı