Oynanacak oyun yok

Makaleler
21
Son birkaç aydır oynanacak oyun yok hep eskilerle idare ediyorum, son 2 aydır hep Flight sim 2020, Forza 7 arasında gidip geliyorum. Meslek haline geldi MSFS de uçmak sanki, birileri keşke para verse bana her uçuşta. Cyber çıktığında bunun biteceğini umuyorum.

Sizler de oyunsuzluk içinde misiniz?

Son birkaç aydır oynanacak oyun yok hep eskilerle idare ediyorum, son 2 aydır hep Flight sim 2020, Forza 7 arasında gidip geliyorum. Meslek haline geldi MSFS de uçmak sanki, birileri keşke para verse bana her uçuşta. Cyber çıktığında bunun biteceğini umuyorum.

Aslında çok oyunsuzluk içinde olduğumu söyleyemem.

Bitirmediğim epey oyun var, ama oyunsuzluk içinde değilim. Dying Light 2, Diablo 4 Cyberpunk 2077 ve Elder Scrolls 6'yı dört gözle bekliyorum, onların varlığında oyunsuzluk çekmemin imkanı yok. Şuan Grim Dawn oynuyorum.

Son düzenleme:

Oyunları pek oynadığımı söylenmez. Kütüphane dolu oynayan yok :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı