F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Eylül 2018 #11 Ömür mü dayanır buna.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 24 Eylül 2018 #12 .I.N.И.A. dedi: Hepsini şimdi bitirmedim ki yillardir oynuyorum. En iyilerin hepsini bitirdim. Geriye bir sey kalmadi. Zaten yilda 4-5 adam akilli oyun cikiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan .I.N.И.A. dedi: Hepsini şimdi bitirmedim ki yillardir oynuyorum. En iyilerin hepsini bitirdim. Geriye bir sey kalmadi. Zaten yilda 4-5 adam akilli oyun cikiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan
.I.N.И.A. dedi: Hepsini şimdi bitirmedim ki yillardir oynuyorum. En iyilerin hepsini bitirdim. Geriye bir sey kalmadi. Zaten yilda 4-5 adam akilli oyun cikiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan .I.N.И.A. dedi: Hepsini şimdi bitirmedim ki yillardir oynuyorum. En iyilerin hepsini bitirdim. Geriye bir sey kalmadi. Zaten yilda 4-5 adam akilli oyun cikiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2018 #13 Neşeli Enginar dedi: Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan Genişletmek için tıkla... Bütün oyunları oynamadım. Oynanabilecek kelimesi yanlış anlaşılmış. Mesajda bütün kelimesini oynanacak bütün oyunlar anlamında kullanmıştım. Benim hatam. Verebilirsin sıkıntı yok. Araştırırım aklama yatarsa oynarım.
Neşeli Enginar dedi: Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan Hepsi degildir o, gel anlasalim. Bak sana bazi oyun isimleri söylerim hic tanimiyorsundur falan Genişletmek için tıkla... Bütün oyunları oynamadım. Oynanabilecek kelimesi yanlış anlaşılmış. Mesajda bütün kelimesini oynanacak bütün oyunlar anlamında kullanmıştım. Benim hatam. Verebilirsin sıkıntı yok. Araştırırım aklama yatarsa oynarım.