Oynanması Gereken Eski Oyun Önerileri

Mahog191

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba . Başlıktan da anlaşılacağı üzere önerebileceğiniz oyunlar var mı ? Beni sıkmayacak türden . Şuan ki çıkmış olan oyunların hepsinden soğudum . Hiç birinden zevk alamıyorum . Beğeniyorum alıyorum 3-4 saat oynayıp bırakıyorum . Saatler şöyle : BF 4 9 Saat COD BO2 9 Saat ( Multisi ) Bioshock İnfinite 3 Civ 5 40 Mount And Blade 3 CS:GO 190 DotA 40 Hitman Absolution 3-5 Sleeping Dogs 0.30 dk Borderlands 24 Skyrim 30 saat DayZ 3 saat 7 Days To Die 17 . Her tür oyunu denedim fakat hiç zevk alamıyorum boşuna para harcıyorum torrent de indirmek istemiyorum . Ne yapmam lazım ? Sorun kesin bende ve oyunculuğumdan şüphe etmeye başladım ne yapmam lazım ? Yani maymun iştahlıyım alıyorum ve hemen sıkılıyorum . Bende eskilere döneyim dedim . Facebooktaki gruplarda paylaştım fakat yardım eden olmadı :/ . Diğer oyunlar ve saatleri : Batman Arkham Origins 2 saat , LoL x , This War Of Mine 4-5 , Space Engineers 2 . Yardım edin :D . Hepsinden soğudum yoksa bu normal mi ? Eski türden oyun önerilerinizi bekliyorum . Hem de eski türleri de öğrenmiş olurum bu sorun sayesin de :D Umarım konu yanlış yerde değildir . Nasıl zevk alırım ? Zevk aldığım tek oyun FC3 galiba :D . 10 saatten fazla ve zevkle oynadım diğer her oyun bana saçma geldi ve bitirmek için oynadım . Sorun burda mı yoksa ? Ne yapmam lazım ? Eski oyunlar yardımcı olur mu ? Recep ağabey sende yorum atarsan sevinirim . Eski her güzel oyunu denemek istiyorum .
 
Half-Life serisini hiç bitirmediysen başla Half-Life'tan Half-Life 2 Episode 2'ya kadar hiçbir oyununu atlamadan bitir. Half-Life'tan daha fazla bağlandığım bir seri olmadı. Valve Complete Pack 34,75 Lira zaten şuan Steam'de, yapıştır bence :D
 
Öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim . Önerilerinizi bir kağıda yazdım . Ve hepsini indirmeye başlayacağım . Önerileri hala bekliyorum . Age of Empires keyif aldığım ilk oyun herhalde :D sürekli oynardım . Half Life hiç oynamadım herkes mükemmel diyor bu oyunu mükemmel yapan şey ne ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı