Çözüldü Epic Games Oynanmayan oyunları kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SucreScof

Picopat
Epic Games'te neden aldığımı bile bilmediğim, sırf kütüphanede dursun diye aldığım 60'a yakın, hâlihazırda ücretsiz olan oyunlar var. Bu oyunları oynayacağımı düşünmüyorum, sadece kütüphanede kalabalık yapıyorlar. Kütüphanede olmasını istediğim oyunlarımı da bulamıyorum onlar yüzünden. Bu oyunları kaldırmanın ya da gizlemenin bir yolu var mı, Steam'deki gibi? ChatGPT'ye sordum, gizle falan dedi ama üç noktaya tıklayınca gizleme falan çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Epic Games üzerinde Steam gibi doğrudan oyun gizleme yok. Görmek istediğiniz oyunlara koleksiyon yaparak yukarıda bulunan sekmelerle birlikte göstermesini sağlayabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise favorilere ekleyerek bunu yapabiliyorsunuz.

1746879363416.png

1746879387309.png
Epic Games üzerinde Steam gibi doğrudan oyun gizleme yok. Görmek istediğiniz oyunlara koleksiyon yaparak yukarıda bulunan sekmelerle birlikte göstermesini sağlayabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise favorilere ekleyerek bunu yapabiliyorsunuz.

1746879363416.png

1746879387309.png

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı