M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Mayıs 2019 #21 Isabelle dedi: -Bayonetta -Stardew Valley -DayZ -Don't Starve Together En iyi oyun bence abartı olmuş ama Top 15'e rahat girer Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebilir. Bence bu oyun bir başka. Oyun bile değil sanat eseri.
Isabelle dedi: -Bayonetta -Stardew Valley -DayZ -Don't Starve Together En iyi oyun bence abartı olmuş ama Top 15'e rahat girer Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebilir. Bence bu oyun bir başka. Oyun bile değil sanat eseri.
Morruk Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Şişli 31 Mayıs 2019 #22 fyselfumut dedi: sss hepsini oynadım desem inanır mısın prey ve darkness 2'yi önerir misiniz? çünkü geri kalanını oynadım bunları hiç oynamadım bakayım teşekkürler. sistemim yeni cod oyununu kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Prey bence çok güzeldi. Tavsiye ederim kesinlikle.
fyselfumut dedi: sss hepsini oynadım desem inanır mısın prey ve darkness 2'yi önerir misiniz? çünkü geri kalanını oynadım bunları hiç oynamadım bakayım teşekkürler. sistemim yeni cod oyununu kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Prey bence çok güzeldi. Tavsiye ederim kesinlikle.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 1 Haziran 2019 #23 Morruk dedi: Prey bence çok güzeldi. Tavsiye ederim kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Half Life havası olan güzel bir yapım.
Morruk dedi: Prey bence çok güzeldi. Tavsiye ederim kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Half Life havası olan güzel bir yapım.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Nisan 2021 #24 Battlerite? Veya Crey?