Steam Oyun açılırken geçersiz platform hatası

Samet tunç

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle sistemim çok kötü değil. M.2 SSD almadan önce Steam'den istediğim oyunu oynayabiliyordum bunu alalı 2 gün oldu bilgisayarda bir gariplikler var. Steam'den oyunları indiriyorum dün CS'ye girmistim düzeldi tamam demiştim bugün CS'ye girmeye çalışıyorum. Geçersiz platform hatası alıyorum. Bazen oyunlar inik olmasına rağmen steamaps/common da 0 MB olarak falan gözüküyorlar sonra bir daha düzeliyorlar. Yardımcı olur musunuz?

Ekran kartı: RX 6600 8 GB.
İşlemci: i3 13100F.
RAM: 8x2 XPG 3.200mghz
Anakart: H610M.
XPG M.2 SSD 512 GB yeni olan.
Crucial SSD 220GB eski olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle sistemim çok kötü değil. M.2 SSD almadan önce Steam'den istediğim oyunu oynayabiliyordum bunu alalı 2 gün oldu bilgisayarda bir gariplikler var. Steam'den oyunları indiriyorum dün CS'ye girmistim düzeldi tamam demiştim bugün CS'ye girmeye çalışıyorum. Geçersiz platform hatası alıyorum. Bazen oyunlar inik olmasına rağmen steamaps/common da 0 MB olarak falan gözüküyorlar sonra bir daha düzeliyorlar. Yardımcı olur musunuz?

Ekran kartı: RX 6600 8 GB.
İşlemci: i3 13100F.
RAM: 8x2 XPG 3.200mghz
Anakart: H610M.
XPG M.2 SSD 512 GB yeni olan.
Crucial SSD 220GB eski olan.

Hocam çok fazla oyunun yoksa Steam'i sil bütün Steam oyunlarıyla beraber.
Ardından Steam'i kur M.2'ye, oyunları indirirken de M.2'ye kur.
Neden böyle dedim? Steam inerken bazı hizmetler, dosyalar falan iniyor onlar eski depolama biriminde olursa sorun olabilir böylesi temiz olur ama oyunun çok yoksa yap...

Hocam çok fazla oyunun yoksa Steam'i sil bütün Steam oyunlarıyla beraber.
Ardından Steam'i kur M.2'ye, oyunları indirirken de M.2'ye kur.
Neden böyle dedim? Steam inerken bazı hizmetler, dosyalar falan iniyor onlar eski depolama biriminde olursa sorun olabilir böylesi temiz olur ama oyunun çok yoksa yap...

Arkadaşlar sorunun kesinlikle Steam'den kaynaklanmadığını düşünüyorum ve yeni aldığım M.2 SSD'yi hiç vakit kaybetmeden iade talebi oluşturdum sebebi şu iki gündür bende iki gündür yapmadığım çözüm kalmadı Steam'i sil yükle format at en son sorunun şurada olduğunu anladım eski SSD'ime kurulu olan GTA 5'i açarken hiçbir sıkıntı yok fakat yeni SSD üzerine kurduğum her şeyde bir sorun var bütün oyunlarda platform fark etmezsizin ( GTA Epic'te kurulu çünkü) ondan dolayıdır iade ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı