Od42
Hectopat
Daha fazla
Kartım MX450 ekran kartım anladığım kadarıyla ağır yük isteyen oyunları açmaya çalışınca oyundan atıyor. Hades ve Dead Cells gibi oyunlarda denedim açıyor onları ama Witcher 3 ve Skyrim'i açmaya kalkınca oyundan atıyor, ekran kartı kapanıyor ve tatlının üstüne kiraz olarak arada bir mavi ekran hatası alıyoruz. Sürücüleri güncelledim DDU ile silip en yeni sürücüleri yükledim üstüne BIOS güncellemesi yaptım hiçbir işe yaramadı daha yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum. Tabii ki laptop olduğundan onboard ekran kartı ile Witcher 3'e girmeyi denedim açtı ama bildiğiniz üzere FPS yerleri öptü bu olaylar dün yaşanmaya başladı. Sabah 9.30 gibi Witcher 3 oynuyordum 15-20 dk oynadıktan sonra tam tüccardan çıkıyordum ki oyundan attı ve ekran kartı kapandı. Aygıt yöneticisine gittiğimde ekran kartı yazıyor MX450 ama NVIDIA GPU etkinliğine girince açı programlar kapanmış oluyor ve devre dışı yazıyor ve tekrar oyuna girmeye çalışınca örneğin Hades'e açmıyor ve GPU is not found diyor. Bugün de sabah kalkınca tekrar denedim Witcher 3 açmayı denedim açıldı. Geralt'ı gördüm ama 2 saniye sonra attı ve gene kapandı. Sizce ekran kartı nanay mı olmuş yoksa teknik servis halledebilir mi ya da sizin önerebileceğiniz çözüm var mı? Daha DLC'leri oynamadık :/ sorun Windows kaynaklı olabilir mi? Peki Windows 11 kullanıyorum.
drive.google.com
Bunlarda dün yediğim mavi ekran hatalarının DMP'leri.
Yeni klasör.rar

Bunlarda dün yediğim mavi ekran hatalarının DMP'leri.