Oyun Açınca Sistem Tepsisindeki Tüm Uygulamalar Kapanıyor

TinSoldier

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Herhangi bir oyun açınca sistem tepsisindeki tüm uygulamalar kapanıyor. Virüs taraması v.s yaptım (Adwcleaner, tdsskiller, Purera)

Kurulu yazılımları belirtin. Varsa rapor paylaşın:

Merhabalar.

Herhangi bir oyun açınca sistem tepsisindeki tüm uygulamalar kapanıyor. Virüs taraması v.s yaptım (Adwcleaner, tdsskiller, Purera)
Görev Yöneticisin'den Öncelik ayarını kontrol edin. Normal ve düşüğe almayı deneyin. Gerçek Zamanda veya en yüksek olduğu zaman bu olayı yapabiliyor. Recep beyin'de dediği gibi rapor paylaşmanız bizim için daha uygun olacaktır.

Screenshot_2.png Screenshot_3.png
Bu arada her zaman olmuyor bazen hiçbir sorun yokmuşçasına hiçbir şey kapanmıyor.

Afterburner'ı arasıra sıcaklığı kontrol etmek için açıyorum normalde açık olmuyor ondan olmadığına eminim.
Photoshop ve Premier dışında çalışan bir şey de yok sisteminiz de. ne zaman böyle oldu peki uzun zamandır mi böyle? Sistem Geri Yüklemeyi denediniz mi? Yazılımsal olabilir. game booster vb şeyler olması bu olayı yaratır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı